Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλα όσα είπε σε δημοσιογράφο του Star από τα κρατητήρια

Ισχυρίζεται ότι είναι «όλα ψέματα» και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται κρατούμενη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, επικοινώνησε εκτός από τους συγγενείς της και τον δικηγόρο της με τον δημοσιογράφο του Star Γιώργο Σόμπολο, ο οποίος αποκάλυψε τις σκέψεις της, αλλά και το τι ζητάει,  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον ανακριτή για την απολογία της  .  

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον ανακριτή για την απολογία της (φωτογραφία Ευρωκίνηση) 


Πάτρα: Καταβεβλημένη η Ρούλα στη ΓΑΔΑ - Συνεχίζει να δηλώνει αθώα

Όπως ανέφερε ο Γ. Σόμπολος ο μητέρα της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο κοριτσιών ισχυρίζεται ότι είναι «όλα ψέματα» και ότι ακόμα και αστυνομικοί της είπαν  ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος της.  

Αποκάλυψη Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας!

 

Ολόκληρη η συνομιλία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ στο Star   

Στη συνομιλία τους έγινε συγκεκριμένα ο παρακάτω διάλογος: 

Ρ.  Πισπιρίγκου: Όχι δε γίνεται, αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ, έγινε για να γίνει έχω καταλάβει, είναι άδικο. 

Γ. Σόμπολος: Για τον Μάνο τι γίνεται  με τον Μάνο έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Ρ. Πισπιρίγκου: Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουνε για δουλειά και για να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει, απ' ότι κατάλαβα, μου είπε ότι θα με υπερασπιστεί, εγώ θα πω αυτό που είδα με τα μάτια μου, απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. Ότι για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ. 

Γ. Σόμπολος: Εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό; 

Ρ. Πισπιρίγκου: Όχι βέβαια, μου λέει δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου, του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου, έχεις καταλάβει πού είμαι; Έχουν πέσει όλοι να με φάνε, μου λέει «με διώξανε από τη δουλειά», του λέω «σοβαρολογείς, έχεις καταλάβει που είμαι;».  Μου λέει «εγώ τι να κάνω, να βάλουν  εμένα και τον πατέρα μου», μου λέει «μέσα;».  
 

Γ. Σόμπολος: Εσένα δεν σε σκέφτεται καθόλου δηλαδη πού είσαι μέσα;

Ρ. Πισπιρίγκου: Ούτε καν εδώ του είπα, αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου λέει «είσαι με τα καλά σου να περάσω από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω»  και «όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα να ξέρεις μετά ότι μου απαγορεύεται να έρθω να σε δω».

Η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου και αν θα ομολoγήσει 

Όπως επίσης ανέφερε ο δημοσιογράφος Γ. Σόμπολος, στη συνομιλία μαζί του η μητέρα των τριών παιδιών ήταν ένας άνθρωπος που είχε τις δικές του αγωνίες και  θέλει να φύγει τώρα για το σπίτι της. Είναι σαν να μην έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα της κατάστασης και ισχυρίζεται «εγώ δεν σκότωσα το παιδί μου». 

Ο Γ. Σόμπολος πρόσθεσε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν πρόκειται να ομολογήσει όπως λέει, για «κάτι που δεν έχει καν κάνει», αλλά δεν απέκλεισε να υπάρξει μία σημαντική εξέλιξη μέχρι τη Δευτέρα, όταν και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top