Πάτρα: Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τη σχέση της Ρούλας και του Μάνου

Ο άγριος καυγάς του ζευγαριού για τον θάνατο των παιδιών τους

Στην εξονυχιστική έρευνα των αρχών, μπαίνουν ημερομηνίες «κλειδιά» στη σχέση των γονέων από την Πάτρα, οι οποίες σε συνδυασμό με το ιατρικό ιστορικό των παιδιών, προκαλούν πολλά ερωτήματα. Μάλιστα, ένας πρόσφατος καυγάς μεταξύ τους, δείχνει «αλλαγή» της στάσης του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Στις 20 Μαρτίου του 2021 ο σύζυγος φεύγει από το σπίτι τους, στην Πάτρα, λόγω οικογενειακών προστριβών. Μια μέρα μετά η μόλις 6 μηνών Ίριδα πεθαίνει στην κούνια της, με αιφνίδιο τρόπο. Στις 6 Απριλίου του ίδιου έτους, το ζευγάρι ξεκινά, μέσω των δικηγόρων του τις διαδικασίες υποβολής αιτήματος διαζυγίου, ενώ την επόμενη μέρα ενημερώνουν όλα τα μέλη της οικογένειας, για το χωρισμό τους. 

Στις 8 Απριλίου η μικρή Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, με σπασμούς. Τρία 24ωρα μετά το κοριτσάκι παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Τότε ο Μάνος επιστρέφει κοντά τους. 

Ο άγριος καυγάς του ζευγαριού για τον θάνατο των παιδιών τους

Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αποκαλύπτει έναν άγριο καυγά του ζευγαριού, πριν από 25 μέρες μέσα σε δικηγορικό γραφείο, παρουσία δύο νομικών. 

Πάτρα: Ο ρόλος της αδερφής της Ρούλας - Πέταξε τα λουλούδια των ανιψιών της

«Κάποια στιγμή στη συζήτηση επάνω ο Μάνος απηύθυνε στην ουσία ευθεία καταγγελία κατά της Ρούλας λέγοντας συγκεκριμένα , Ρούλα για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως δεν έχεις κάνει κάτι κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε έκανε έξαλλη τη Ρούλα αρπάχτηκαν, μαλλιοτραβήχτηκαν και αναγκάστηκαν οι άλλοι παριστάμενοι να τους χωρίσουν» δηλώνει δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

«Σχέσεις δεν είχαν, σίγουρα δεν ήταν ζευγάρι , εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν ήταν ζευγάρι. Tο έχουν πει και οι ίδιοι: άλλο πράγμα η σχέση μας, άλλο τα παιδιά μας» δηλώνει δημοσιογράφος του τοπικού μέσου TheBest. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλα όσα είπε σε δημοσιογράφο του Star από τα κρατητήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάνος από το Δεκέμβριο του 2021, ζούσε στην Αθήνα, φιλοξενούμενος μιας κοπέλας με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top