Πάτρα: Ο ρόλος της αδερφής της Ρούλας - Πέταξε τα λουλούδια των ανιψιών της

Πώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει «άλλοθι» στην αδερφή της

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση της Πάτρας διαδραματίζει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλα όσα είπε σε δημοσιογράφο του Star από τα κρατητήρια

Μάλιστα, η ίδια σήμερα προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τη θεία των παιδιών να …πετά με μίσος στο πεζοδρόμιο τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τον θάνατό των κοριτσιών, την ώρα άνοιγε στους αστυνομικούς για να μπουν για έρευνα στο σπίτι της οικογένειας. 

Πάτρα: Ο Μάνος «σπάει» τη σιωπή του - Λέει τη Ρούλα «κατηγορούμενη»

Είναι τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος για τα ανίψια της, για τα τρία αγγελούδια που χάθηκαν, αλλά εκείνη επιλέγει να μη τα κρατήσει. 

Νωρίτερα σήμερα, η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας υποστήριξαν πως οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν τη Ρούλα, κάτι που διαψεύστηκε. 

Πώς η αδερφή της Ρούλας της δίνει «άλλοθι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι και αυτή που θα της δώσει «άλλοθι», τουλάχιστον ως προς τον θάνατο της Ίριδας, του 6 μηνών βρέφους που κατέληξε στην κούνια του. 

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Εκείνη την ημέρα, στις 21/3/21 η Δήμητρα και η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μαζί στο σπίτι. Στην κατάθεσή της, η θεία του παιδιού αναφέρει πως ήταν μαζί με τη μητέρα. Υποστηρίζει πως τάισαν το μωρό, το έκαναν μπάνιο και πως ήταν ήσυχο και ευδιάθετο. Στις 2:30 το βράδυ το μωρό έκλαιγε και η Ρούλα σηκώθηκε να του δώσει μία πιπίλα. Στις 11:30 το πρωί η Δήμητρα βρίσκει το μωρό νεκρό στην κούνια, ειδοποιεί τη μητέρα και κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί το ασθενοφόρο. 

Είχε υπάρξει αναφορά για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν 10 μηνών!

Η κατάθεση αυτή μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να δουν τη σχέση της Ρούλας με τον σύζυγο αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση πριν πεθάνει το κάθε παιδί. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top