Πάτρα: Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

Ένας γιατρός του Παίδων «δίνει» τη μητέρα με την κατάθεσή του

«Φως» στην υπόθεση έριξαν οι καταθέσεις των γιατρών/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (1/4/22)

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη συμπεριφορά και τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι πλέον πάρα πολλά. 

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ιατροδικαστής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» σόκαρε με την κατάθεσή του για την αντίδραση της μητέρας όταν πέθανε η Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Ο ρόλος της αδερφής της Ρούλας - Πέταξε τα λουλούδια των ανιψιών της

Φαίνεται λοιπόν πως όταν ο εντατικολόγος ενημέρωσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου πως η κόρη της κατέληξε, την ενημέρωσε πλήρως για το είπαν τι ακριβώς είχε γίνει με το παιδί και πώς έφυγε από τη ζωή.

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Εκείνη όμως, βγαίνοντας από το γραφείο του γιατρού, αντί να ενημερώσει τους δικούς της για το χαμό και του τελευταίου της παιδιού έψαξε απευθείας ιατροδικαστή στην Πάτρα

«Όταν έβγαινε έξω, μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής, και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της» δηλώνει ο γιατρός στην κατάθεσή του. 

Πάτρα: Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τη σχέση της Ρούλας και του Μάνου

Η κατάθεση του εντατικολόγου αναφέρει : «Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα, για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της, και να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα, προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε, γιατί το πρωτόκολλο μας υποδείκνυε να ενημερώσουμε την αστυνομία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top