Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατά του Μάνου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οριστική η ρήξη τους – Βέλη ένθεν κι ένθεν από το ζευγάρι

Οριστική είναι η ρήξη μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί από αυτήν, μετά τη σύλληψή της.

Πάτρα: Στο φως νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – Πως αποτυπώνει τη μητέρα της

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε » η Ρούλα Πισπιρίγκου την Κυριακή στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι.

Πάτρα: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη

Αφήνοντας αιχμές κατά του συζύγου της, είπε (φωτογραφίζοντάς τον) πως «μερικοί – μερικοί κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος χύνει κροκοδείλια δάκρυα για να φανεί άγιος

Ο Μάνος Δασκαλάκης, από την άλλη, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ» το Σάββατο, είπε πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι και ζήτησε να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του.

Πάτρα: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν βρέφος

«Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά;», αναρωτήθηκε.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος έδερνε την αδερφή μου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, επιμένει στην αθωότητά της, κάνοντας μάλιστα και σοβαρές καταγγελίες για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Όπως είπε, ο Μάνος χτυπούσε την αδερφή της, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top