Πάτρα: Η διαδρομή της κεταμίνης δείχνει και δεύτερο κατηγορούμενο

Τι θα υποστηρίξει αύριο στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πρέπει εκεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί, να πει τη δική της εκδοχή για τον θάνατο του παιδιού της, καθώς και να εξηγήσει πώς μπορεί να βρέθηκε η ουσία κεταμίνη (και δη σε μεγάλη ποσότητα) στο αίμα της 9χρονης.

Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατά του Μάνου καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, την επισκέπτηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ για να προετοιμάσουν την απολογία της.

Τι θα υποστηρίξει αύριο στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε δήλωσή του πριν εισέλθει στα κρατηρήρια της ΓΑΔΑ, ο κ. Παπαδόπουλος φωτογράφισε το ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Στο φως νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – Πως αποτυπώνει τη μητέρα της

Η 33χρονη θα επιμείνει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της κόρης της. Η ίδια πιστεύει ότι ο χρόνος θα τη βοηθήσει να προλάβει να δείξει ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε τη Τζωρτζίνα.

Η διαδρομή της κεταμίνης δείχνει και δεύτερο κατηγορούμενο

Αυτό που ψάχνουν να βρουν, μαζί με τον δικηγόρο της, είναι τη διαδρομή της κεταμίνης μέχρι το σώμα της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη

Καθότι δεν είναι μια ουσία που βρίσκει ο καθένας, θεωρούν ότι εάν καταφέρουν και τη βρουν, αυτομάτως θα κατηγορηθεί ένα δεύτερο άτομο, αφού η προμήθεια της ουσίας είναι κακουργηματική πράξη.

«Έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε το θάνατο του παιδιού, εάν βρούμε τη διαδρομή που έκανε η ουσία μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως θα έχουμε βγάλει την άκρη του νήματος σχετικά με το τι έγινε και το ποιος τέλεσε την πράξη», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι απαραίτητο να έχει χρησιμοποιηθεί με δόλο, ίσως να υπάρχουν και άλλες ανατροπές».

Θέλει να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους η Ρούλα Πισπιρίγκου

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως η 33χρονη επιθυμεί έντονα να υποβληθεί σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους.

«Είναι επιθυμία της κατηγορουμένης να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. είναι μία διαδικασία στην οποία θέλει να υποβληθεί», σημείωσε.

Πρόκειται για ένα μέσο που υπάρχει στον νομικό πολιτισμό μας αλλά δε χρησιμοποιείται συχνά και ούτε γίνεται πάντα αποδεκτό, εάν επιτραπεί, στα δικαστήρια.

Είναι ένα νομικό μέσο που υπάρχει στον νομικό πολιτισμό μας αλλά δε χρησιμοποιείται  δεν γίνεται πάντα αποδεκτό, εάν επιτραπεί, στα δικαστήρια.

Εξάλλου, σχολιάζοντας το θέμα με τον ορό της αλήθειας, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, είπε – μιλώντας στο Mega – πως δεν γνωρίζει εάν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ τέτοιο τεστ: «Είναι κοινωνικά ιδιαίτερο το έγκλημα. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ήταν μακελάρηδες, που έχουν κάνει χίλια δύο πράγματα. Όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ο ανιχνευτής ψεύδους».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top