Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια – Ο Μάνος και τα 250.000 ευρώ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πάτρας προκάλεσαν οι καταγγελίες για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, μετά τις εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία με πρόθεση εις βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο 69χρονη γυναίκα, η οποία είχε παραχωρήσει την οικία της στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας, να φοβόταν μην της κάνουν κακό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κλειδί» οι συμπληρωματικές καταθέσεις των γιατρών

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η 69χρονη άρχισε να ενοχλείται και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Τότε ήταν που άρχισαν οι προστριβές, αλλά ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Απίστευτο: Ο παππούς της Πισπιρίγκου είχε στραγγαλίσει τη γιαγιά της

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή για να ανασυρθεί το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 2,5 μήνες πριν τον θάνατό της, είχε πωληθεί ένα διαμέρισμά της στην Πάτρα έναντι περίπου 250.000 ευρώ.

Σπάει την σιωπή της η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας: «Είχα τρομοκρατηθεί»

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος μίλησε στο Open, η 69χρονη «είχε υποσχεθεί στον Μάνο ότι θα του έγραφε τα δυο σπίτια: εκείνο στο οποίο έμενε η ίδια αλλά και αυτό που έμενε το ζευγάρι».

«Η σπιτονοικοκυρά δεν είχε καρκίνο – Να ερευνηθεί ο θάνατός της»

Το Σάββατο ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, έκανε την αποκάλυψη ότι η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε ποτέ καρκίνο.

Κατερινόπουλος: «Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά»

«Η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε νοσήσει ποτέ από καρκίνο ούτε είχε νοσηλευθεί ποτέ σε νοσοκομείο», τόνισε.

Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά δεν είχε καρκίνο – Να ερευνηθεί ο θάνατός της»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, η σπιτονοικοκυρά τους είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο με γυναικολογικό καρκίνο, από τον οποίο και κατέληξε, όπως υποστήριζαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top