Κατερινόπουλος: «Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά»

«Οι αρχές πρέπει να προβούν σε άρσεις λογαριασμών», ανέφερε χαρακτηριστικά

O Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία σχολίασε αρχικά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης: «Από ότι φαίνεται αρχίζουν τα όργανα. Αρχίζουν οι αποκαλύψεις. Κλασσικά σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έτσι γίνεται και θα αρχίσει ο ένας να αντικρούει τον άλλον». 

Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας: «Θέλω να μάθω πού βρήκε την κεταμίνη»

«Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι εδώ υπάρχουν ευθύνες και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών», πρόσθεσε.

Κατερινόπουλος: Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Σπάει την σιωπή της η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας: «Είχα τρομοκρατηθεί»

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας», πρόσθεσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Όσο για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Νομικά δεν προβλέπεται από ότι γνωρίζω η διαδικασία της ανίχνευσης ψεύδους, αλλά και επιστημονικά δεν είναι αποδεκτό. Μπορεί να γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους, δε ξέρω για ποιους λόγους γίνεται. Ουδέποτε έχει εφαρμοστεί στη χώρα μας». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top