Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κλειδί» οι συμπληρωματικές καταθέσεις των γιατρών

Τι είπε ο νέος της δικηγόρος

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 29ης Μαρτίου, όπου οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τοξοκολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Η ουσία της κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στο αίμα της 9χρονης έριξε φως στην υπόθεση.

«Κλειδί» ήταν οι συμπληρωματικές καταθέσεις των γιατρών, οι οποίοι ανέφεραν στις αρχές ότι ουδέποτε χορήγησαν αυτή την ουσία στο παιδί.

Η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί και κατηγορείται για το θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας. Η υπόθεση σε ό,τι αφορά το θάνατο της μικρής έχει περάσει στο στάδιο της ανάκρισης και θα ακολουθήσουν εξελίξεις.

Κατερινόπουλος: «Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά»

Η μητέρα καλείται να απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 12. Όπως φαίνεται θα αρνηθεί να ομολογήσει και θα αρνηθεί τις πράξεις που της αποδίδονται. 

Η ίδια φέρεται να ζήτησε δια του συνηγόρου της να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει, αν υποβληθεί σχετικό αίτημα, φθάσει στην ανακρίτρια και το αποδεχθεί. Βέβαια οι πιθανότητες αποδοχής ενός τέτοιου αιτήματος, παρότι υπάρχει η δυνατότητα, είναι μικρές καθώς το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε μικρό ποσοστό μπορεί να ληφθεί υπόψη.

Σπάει την σιωπή της η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας: «Είχα τρομοκρατηθεί»

Στη ΓΑΔΑ ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισσπιρίγκου 

Το μεσημέρι του Σαββάτου την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της.

«Έχουμε κάποια πράγματα τα οποία ερευνούμε, έχουμε κάποιες υποψίες για το τι ακριβώς μπορεί να έχει συμβεί. Δε θα πω ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα πω ότι κάτι υπάρχει που ίσως να είναι μπροστά μας και απλώς δεν το έχουμε δει ακόμα». 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top