Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά δεν είχε καρκίνο – Να ερευνηθεί ο θάνατός της»

«Δεν έπαιρνε ούτε ένα πιάτο φαγητού από αυτούς από τον φόβο της»

Την αποκάλυψη ότι η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε ποτέ καρκίνο έκανε ο Χρήστος Ρουγκάλας, απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας και πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών.

«Η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε νοσήσει ποτέ από καρκίνο ούτε είχε νοσηλευθεί ποτέ σε νοσοκομείο», είπε ο κ. Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, σε ηλικία 69 ετών.

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου ζήτησε και έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με τάμπλετ της

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, η σπιτονοικοκυρά τους είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο με γυναικολογικό καρκίνο, από τον οποίο και κατέληξε, όπως υποστήριζαν.

Πάτρα: Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

H 69χρονη γυναίκα είχε αγκαλιάσει την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και την φιλοξενούσε στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει, άνευ ενοικίου και με αντάλλαγμα την φροντίδα της. Ωστόσο, φαίνεται ότι στην πορεία φοβόταν ότι θα της έκαναν κακό.

Με τον Αλέξη Κούγια επικοινώνησε μέσω τρίτου ατόμου ο Μάνος Δασκαλάκης 

«Γείτονας έχει καταθέσει πως το τελευταίο διάστημα η σπιτονοικοκυρά φοβόταν και δεν έπαιρνε ούτε ένα πιάτο φαγητό από αυτούς», είπε ο κ. Ρουγκάλας.

Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους»

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είπε ακόμη ότι η γυναίκα είχε σημαντική ακίνητη περιουσία και διέθετε σε μετρητά χρηματικό ποσό ύψους 300.000 ευρώ.

«Μου είχαν πει πως ήταν άθεη και επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί. Ωστόσο, υπάρχει τάφος της, το κόστος για τον οποίο, για τρία χρόνια πληρώθηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη και μάλιστα, σε αυτόν τον τάφο, που είναι αφρόντιστος, υπάρχει και μια φωτογραφία ενός άνδρα, που δεν είχε σχέση με την σπιτονοικοκυρά», υποστήριξε ο κ. Ρουγκάλας, επιμένοντας πως πρέπει να υπάρξει έρευνα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, μετά από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και της κατηγορίας για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top