Με τον Αλέξη Κούγια επικοινώνησε μέσω τρίτου ατόμου ο Μάνος Δασκαλάκης 

Τι του απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος      

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, πρόσωπο από το περιβάλλον του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη, επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλα όσα είπε σε δημοσιογράφο του Star από τα κρατητήρια

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, o γνωστός δικηγόρος απάντησε ότι θα πρέπει  ο σύζυγος της κατηγορούμενης για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας να επικοινωνήσει με το γραφείο του για να κλείσει ραντεβού. Κι αυτό για να συζητήσουν όλα τα δεδομένα και τι ακριβώς ζητά,  όσον αφορά τη νομική εκπροσώπηση του Μ. Δασκαλάκη. 

Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου σε παλαιότερες, ευχισμένες στιγμές  

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος με ρώτησε “θα βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;"»

Βεβαίως ρόλο θα παίξει και τι θα πει η Ρ. Πισπιρίγκου στην απολογία της τη Δευτέρα στον ανακριτή. 

Πάτρα: Ο Μάνος μεταβαίνει στην Αθήνα για να πάρει τη δικογραφία

Προηγουμένως σήμερα ο κ. Κούγιας άσκησε κριτική στους συναδέλφους του δικηγόρους οι  οποίοι παραιτήθηκαν από την υπεράσπιση της μητέρας της Τζωρτζίνας.  

«Όταν δέχεσαι να αναλάβεις μια υπόθεση, όποιο κι αν είναι το βάρος, απαγορεύεται να παραιτηθείς. Αν σε ενοχλεί μια υπόθεση δεν είσαι υποχρεωμένος να την αναλάβεις. Δεν μπορείς να αναλαμβάνεις μια υπόθεση για να απολαμβάνεις μια δημοσιότητα πρόσκαιρα και παραιτούμενος να εκθέτεις τον άνθρωπο που σε εμπιστεύτηκε. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτές τις παραιτήσεις. Εκτιμώ πολύ τον κ. Λύτρα, δεν γνωρίζω τον κ. Ιωάννου, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι διαφορετική» υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος. 
        
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top