«Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά», λέει η αδελφή της Ρούλας

«Ίσως από λάθος χορηγήθηκε η ουσία στη Τζωρτζίνα»

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται στα δικαστήρια, η αδερφή της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας. «Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας», δηλώνει η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η ίδια αποκαλύπτει, μάλιστα, το πληρεξούσιο που είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη. 

«Φόνισσα» φώναζε το οργισμένο πλήθος- Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας των παιδιών στην εφημερίδα «Μπαμ» και τον Πέτρο Κουσουλό, ανέφερε πως «κανένας δε φοβάται κάτι» από την οικογένεια. 

Οι φήμες για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού οργιάζουν μετά τη σύλληψη της Ρούλας. Πολλοί μιλούν για μεγάλη περιουσία, ενώ αμφισβητούν ότι η 69χρονη πέθανε από καρκίνο: «Η γυναίκα ήταν άπληστη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε αδέρφια κλπ. Μία κολλητή της φίλη είχε πει στα παιδιά (σ.σ. Ρούλα και Μάνο) πως δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της, τα πάντα. Το πληρεξούσιο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή», αποκαλύπτει η αδερφή της Ρούλας. 

«Δε θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω»

To σενάριο να δολοφόνησε η μητέρα τα παιδιά προκειμένου να φέρει τον συζυγό της πίσω δε στέκει, σύμφωνα με την αδελφή της μητέρας των παιδιών. 

Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας

«Με την κοινή λογική, όταν ένα ζευγάρι χωρίζει τα μέσα επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν η Ρούλα ήθελε να έχει κοντά της τον Μάνο θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δε θα έκανε το κακό για να φέρει τον Μάνο πίσω»

Μάλιστα, σχολιάζει πως η Ρούλα ήταν αντίθετη στο να επιστρέψει στο σπίτι ο Μάνος. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχολίασε τη στάση του πατέρα των παιδιών, ο οποίος θα σταθεί απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια:

Πάτρα: Τα κίνητρα και τα τρία σενάρια για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

«Εμείς σαν οικογένεια θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όλους αυτό μας ενδιαφέρει, δεν ενδιαφέρει μόνο τον Μάνο. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι η Ρούλα θα μπορούσε να είχε κάνει κακό στη Τζωρτζίνα, που για αυτή κατηγορείται. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια όποια και αν είναι, για τα παιδιά. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας». 

«Με βάση αυτά που έχουμε δει στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος, όποια και να είναι η απόφαση».

«Ίσως από κάποιο λάθος να της χορηγήθηκε η κεταμίνη» 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να υποστηρίζει την αδερφή της ενώ λέει πως η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί, ίσως έγινε από «ιατρικό λάθος». 

«Δεν νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά, και ειδικά τη Τζωρτζίνα, που ήταν το πιο αγαπητό παιδί σε όλο τον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος να της χορηγήθηκε η κεταμίνη». 

Σε ερώτηση του πάνελ για το κατά πόσο η Τζωρτζίνα είχε υπάρξει θύμα κακοποίησης, η ίδια είπε πως οι γονείς της μπορεί να τη μάλωναν χωρίς να την κακοποιούν αλλά εκείνη πάντα τους έλεγε να αφήσουν το παιδί να κάνει ό, τι θέλει: «Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, ήταν το παιδί που με έκανε θεία. Ήταν κομμάτι του εαυτού μου, δε θα την πείραζα ποτέ». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top