Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας

«Πρέπει να ψάξουν τα δάνεια της σπιτονοικοκυράς» λέει ο Ρουγκάλας

Ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Ρουγκάλας εκτίμησε ότι θα έρθουν εξελίξεις αλλά και νέες συλλήψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Πάτρα: Τα κίνητρα και τα τρία σενάρια για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την άποψη ότι το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας μπορεί να περιέχει πολλά στοιχεία που να φανούν χρήσιμα για τις έρευνες. 

Ένα πρόσωπο που βρέθηκε στην κηδεία της 9χρονης είπε στον κ. Ρουγκάλα πως η μητέρα ήθελε το τάμπλετ να τοποθετηθεί στα χέρια του παιδιού και να ταφεί μαζί του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας το τάμπλετ της μικρής συνέχιζε να χτυπάει από ειδοποιήσεις. 

«Πρέπει να ψάξουν τα δάνεια της σπιτονοικοκυράς»

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά που έχουν πεθάνει, ενώ μίλησε και για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού: «Τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας τις επόμενες ώρες

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία», είπε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας «μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1.000 ευρώ».

Καταλήγωντας, ο κ. Ρουγκάλας δήλωσε πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την φρικιαστική υπόθεση, αφήνωντας αιχμές και αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top