Βάσω Λασκαράκη: Ο έρωτας, η κόρη της και το νέο επαγγεματικό της βήμα

Σήμερα η γνωστή ηθοποιός γίνεται 44 χρόνων

Η Βάσω Λασκαράκη δεν λέει... κουβέντα για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ / βίντεο Breakfast@Star

Σαν σήμερα, στις 19 Οκτωβρίου του 1979 γεννήθηκε η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις πολύ δημοφιλείς σειρές της τηλεόρασης, όπως «Η Πολυκατοικία», «Κλεμμένα Όνειρα», «Το σόι σου» και «Έρωτας Μετά».

Έξαλλη η Λασκαράκη: «Άντε μαζευτείτε. Από όπου γουστάρω θα κάνω κριτική»

Η Βάσω Λασκαράκη δε δίστασε να δηλώσει ότι όταν ήταν μικρή δεν ένιωθε καθόλου όμορφη, καθώς επίσης ότι στο παρελθόν έχει κάνει διάφορες δουλειές: «Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες». 

Οικονομάκου: Η απάντηση που απέφυγε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο γάμος και το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη γνωρίστηκε με τον Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη το 2009, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς «Η Πολυκατοικία». Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2013, ενώ έναν μήνα μετά ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν από κοινού να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 8,5 χρόνια σχέσης, έχοντας αποκτήσει μία κορούλα / Φωτογραφία ndp 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου, η Βάσω Λασκαράκη είχε αναφερθεί στον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη λέγοντας ότι: «Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές, λοιπόν, φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στον δικό μας γάμο, λοιπόν, έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες. Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια».

Πρόσφατα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» σχολίασε το νέο επαγγελαμτικό βήμα της πρώην συζύγου του: «Εγώ χρόνια έλεγα στη Βάσω Λασκαράκη ότι θα έπρεπε να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Θα είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα πάω καλεσμένος».

Ο έρωτας με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η μεγάλη αδυναμία στην κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη του 2017 και έκτοτε η ηθοποιός και ο διακεκριμένος σεφ είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον Απρίλιο του 2019 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Βάσω Λασκαράκη: Οι βόλτες στην Κρήτη και η... απόλαυση της Εύας!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ / Φωτογραφία ndp

Οι δυο τους μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, με τον χειμώνα να τους βρίσκει στην πρωτεύουσα και το καλοκαίρι στο νησί και γενέτειρα του 44χρονου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πώς αντιδρά ο σύζυγός της όταν πρέπει να γυρίσει ερωτικές σκηνές: «Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό... Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος κ.λπ.».

Ενώ όταν ήταν η στιγμή να γνωρίσει την κόρη της, Εύα, στον Λευτέρη, είχε αποκαλύχψει ότι: «Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε έπειτα από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά». 

Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα που θα κάνει η νέα της εκπομπή με τίτλο The Break στο κανάλι του ΣΚΑΪ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει: «Η Βάσω Λασκαράκη που αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «The Break» που θα γίνει το ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας μας... Διάλειμμα χωρίς μαγειρική, μόδα, ομορφιά, βόλτες στην πόλη και χαλαρές κουβέντες γύρω από τις σχέσεις και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με χιούμορ και καλή διάθεση δε γίνεται! Η Βάσω και η ομάδα της ετοιμάζουν κάθε βδομάδα μια εκπομπή που δε θα θέλετε να πάει σε Break»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top