Ευθύνες στους γιατρούς ρίχνει η Ρούλα: Εσείς δώσατε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Ρουγκάλας στο Star: Έρχονται συλλήψεις και κοντινών προσώπων της Ρούλας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, κατηγορώντας τους ότι έκαναν κάποιον κακό χειρισμό έκαναν και έριξαν το φάρμακο στο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης

Η κατηγορούμενη λέει πως δε θα μπορούσε να βρει η ίδια κεταμίνη και ισχυρίζεται το εξής: «Εάν είχε βρει και την είχε πάρει νόμιμα, θα έπρεπε να είχε καταχωρηθεί στο Κράτος, γιατί η διάθεσή της γίνεται μέσω του ΕΟΦ. Εάν την είχε βρει παράνομα, θα πρέπει να την είχε βρει παράνομα, ως χάπι βιασμού. Άρα, θα βρίσκονταν υπολείμματα της ουσίας στο στομάχι της Τζωρτζίνας.

«'Εφυγαν τα παιδιά κι αυτός δε γύρισε» - Η χαρτορίχτρα «καίει» τη Ρούλα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορεί τους γιατρούς για τα φάρμακα που έδωσαν στο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια που τη διασωληνώσανε, στις 14.30 την 29η Ιανουαρίου 2022, στο τελευταίο επεισόδιο που έπαθε η 9χρονη.

Η Πισπιρίγκου στην απολογία της

Οι γιατροί ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν χορηγήσει κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αλλά η Ρούλα Πισπιρίγκου ρίχνει σε αυτούς την ευθύνη για τη χορήγηση της ουσίας στην κόρη της / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Τότε, οι γιατροί στην προσπάθεια της ανάνηψης, που κράτησε 55 λεπτά, έδωσαν αδρεναλινη και ροκουρούνιο στην Τζωρτζίνα.

Αυτό έχουν καταθέσει οι ίδιοι στη συμπληρωματική τους απολογία, όπου ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν χορηγήσει κεταμίνη στην 9χρονη.

Ο ιατροδικαστής που ξεσκέπασε τη «Μήδεια» του Κορδελιού

Πάτρα: Σημειώματα και παιχνίδια στον τάφο των τριών παιδιών

Η μητέρα, από την άλλη, ισχυρίζεται και το εξής: «Όταν έκαναν την ανάνηψη οι γιατροί, αν υποθέσουμε ότι έχω δώσει κεταμίνη στο παιδί 20 λεπτά πριν, το παιδί θα έπρεπε να μην έχει παλμούς. Αλλά είχε, έστω χαμηλούς». Και επιμένει πως ο θάνατος της κόρης της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Ρουγκάλας: Έρχονται νέες συλλήψεις κοντινών προσώπων

Την εκτίμηση ότι σύντομα θα έρθουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα εξέφρασε ο Χρήστος Ρουγκάλας, στρατηγός της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία και πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών.

Πάτρα: Η διαδρομή της κεταμίνης δείχνει και δεύτερο κατηγορούμενο

Όπως είπε στο μεσημεριανό δελτίο του Star, φαίνεται πως εμπλέκονται και κοντινά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης

Τις ευθύνες στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ρίχνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ισχυρίζεται ότι αυτοί χορήγησαν στο κοριτσάκι την κεταμίνη (εδώ με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, και την 9χρονη κόρη τους)

Πάτρα: Στο φως νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – Πως αποτυπώνει τη μητέρα της

«Εφόσον δεθεί η υπόθεση, θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες», εκτίμησε, σημειώνοντας πως και στον θάνατο της Ίριδας, βρίσκονταν στον χώρο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και άλλα άτομα της οικογένειάς της.

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο και των δύο άλλων κοριτσιών

Νέο κύκλο ερευνών για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου ανοίγει η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, που ξεκινά η Εισαγγελία Αθηνών.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένα και της Ίριδας

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι υποθέσεις του θανάτου της Μαλένας, που πέθανε τον Ιούνιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών, και της Ίριδας, που πέθανε τον Μάρτιο του 2020 σε ηλικία 6 μηνών. 

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η κόρη της Τζωρτζίνα, κατά τη νοσηλεία της 9χρονης στο νοσοκομείο. Η ίδια επιμένει να μιλά για ιατρικό λάθος

Οι φάκελοι από τις υποθέσεις των δύο παιδιών, που είχαν τεθεί στο αρχείο, θα σταλούν στην Εισαγγελία της Αθήνας και θα ανατεθούν σε δύο εισαγγελείς.

Πάτρα: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη

Η έρευνα δεν αναμένεται να έχει άμεσα αποτελέσματα, με τους δύο εισαγγελείς να αναμένεται να κάνουν «φύλλο και φτερό» τους ιατρικούς φακέλους των δυο παιδιών, όπως και να καλέσουν για κατάθεση τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που ενεπλάκησαν στις δυο υποθέσεις.

Ανάλογα με τα στοιχεία, που θα προκύπτουν, θα δίνονται και εντολές για έλεγχο πραγματογνωμοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση η αποκάλυψη ότι είχε βρεθεί ένα ματωμένο πανάκι στην κούνια του μωρού, της Ίριδας, μετά τον θάνατό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top