«Δεν το έκανε η αδερφή μου», είπε η Δήμητρα στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, αλλά στηρίζει τη Ρούλα»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης, αποκαλύπτοντας τι γινόταν στο σπίτι της 33χρονης μητέρας στην Πάτρα, όσο το πλήθος το είχε πολιορκήσει το απόγευμα της Τετάρτης

Πάτρα: Στην ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε τρία λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι κι εγκλωβίστηκε κι ο ίδιος μέσα στο σπίτι. Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Πάτρα: Η ανακοίνωση του δικηγόρου Λύτρα για την παραίτηση-Τι είπε στον Μάνο

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα. Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο (σ.σ. τον σύντροφο της Ρούλας και πατέρα των τριών κοριτσιών) ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση, οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο», είπε η παρουσιάστρια του Αλήθειες με τη Ζήνα για τον πατέρα των παιδιών. 

Πάτρα: Είχε συνεργούς η Ρούλα; Στο «κάδρο» δύο συγγενείς της

Αναφερόμενη στην αδερφή της Ρούλας, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε: «Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα (σ.σ. την αδερφή της Ρούλας) από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου, που ήταν μέσα στο σπίτι, και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδερφή της δεν το έκανε αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top