Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε υπάλληλο

Θέλει να παραχωρήσει την περιουσία του στο παιδί του θύματος

Κυπαρισσία

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, 3 ετών και 6 μηνών φυλάκισης επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, στον 72χρονο, που πριν από περίπου ένα χρόνο, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο Κωνσταντίνο, μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία.

Κυπαρισσία: Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί τον 39χρονο

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική διάθεση με ενδεχόμενο δόλο. Παράλληλα, τον κήρυξε ένοχο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Νωρίτερα κατά την απολογία του, ο 72χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι έγινε, υποστηρίζοντας ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι και όχι να τον σκοτώσει, με σκοπό να τον αναγκάσει να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή νωρίτερα τον είχε προσβάλει.

Κυπαρισσία: Αν τον είχε πυροβολήσει λίγα χιλιοστά πιο κάτω θα ζούσε

Σύμφωνα με όσα είπε, πήγε στο κατάστημα, όπου ιδιοκτήτης ήταν ο 39χρονος, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν λάμβανε τον λογαριασμό της κινητής του τηλεφωνίας σε έντυπη μορφή, και όταν ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιο του, το θύμα που τον εξυπηρετούσε του μίλησε απρεπώς, προσβάλλοντάς τον.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να πάει στην οικία του, να πάρει το περίστροφό που είχε στην κατοχή του και να επιστρέψει και να ακολουθήσει ό,τι συνέβη το πρωί της 7ης Απριλίου του 2021.

Τέλος, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει όλη του την περιουσία στο ανήλικο τέκνο του 39χρονου θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top