Κυπαρισσία: Αν τον είχε πυροβολήσει λίγα χιλιοστά πιο κάτω θα ζούσε

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο ο φερόμενος ως δράστης

Στον εισαγγελέα εμφανίστηκε σήμερα ο 72χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία. 

Ο άνδρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ενώ παραιτήθηκε του δικαιώματός του για τον διορισμό δικηγόρου. 
Βρέθηκε και δεύτερο όπλο στο σπίτι του.

Κυπαρισσία: «Πάω να φέρω το όπλο» είπε πριν σκοτώσει τον 39χρονο

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί σε έρευνα στο σπίτι του 72χρονου βρήκαν ένα δεύτερο όπλο, ίδιο με αυτό, με το οποίο πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο και περίπου 100 σφαίρες. 

Ωστόσο η σύζυγος και τα παιδιά του, όταν ρωτήθηκαν αν γνώριζαν ότι ο πατέρας τους είχε στην κατοχή του αυτά τα όπλα, δήλωσαν πως δεν τα είχαν δει ποτέ. 

Αν τον πυροβολούσε λίγα χιλιοστά πιο κάτω δε θα έχανε τη ζωή του

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αν η σφαίρα είχε βρει τον 39χρονο λίγα χιλιοστά πιο κάτω δεν θα τον είχε σκοτώσει. Δυστυχώς όμως χτύπησε την κοιλιακή αορτή και ο άτυχος άνδρας δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ζήσει. 

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο άνθρωπός τους έφυγε από τη ζωή για ασήμαντη αφορμή. Ο νεαρός πατέρας, πριν από λίγα χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο και είχε, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, σωθεί από θαύμα. 

Πλέον είχε φτιάξει την οικογένειά του και πριν από λίγες μέρες είχαν γιορτάσει όλοι μαζί τα δεύτερα γενέθλια του μονάκριβου παιδιού του. Ο ίδιος ήταν ένα ήρεμο και εργατικό παιδί, πάντα ευγενικό με τους πελάτες του και χωρίς να εμπλέκεται σε διαφωνίες. 

Κυπαρισσία: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 39χρονος που έπεσε νεκρός

Έτσι ευγενικός ήταν και με τον 72χρονο χθες, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στο κατάστημά του για να παραπονεθεί τελικά, όχι γιατί ήταν φουσκωμένος ο λογαριασμός, αλλά γιατί δεν του ερχόταν πια σε έντυπη μορφή. 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, ο 39χρονος προσπάθησε να του εξηγήσει πως την τελευταία φορά που ανανέωσε το συμβόλαιό του είχε υπογράψει ότι ο λογαριασμός θα του αποστέλλεται μόνο ηλεκτρονικά, αλλά ο φερόμενος ο δράστης δεν ήταν σε θέση να καταλάβει. 

Απείλησε ότι θα επιστρέψει με όπλο κι έφυγε. Πριν πάει στο σπίτι του μάλιστα κατευθύνθηκε στο ταχυδρομείο, όπου κι εκεί έκανε φασαρία για τον ίδιο λόγο, αλλά τον έδιωξαν κακήν κακώς. 

Κυπαρισσία: Σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος για έναν λογαριασμό

Ο 72χρονος φέρεται να μπήκε σε ταξί, να πήγε στο σπίτι του και να επέστρεψε στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο που είχε κειμήλιο, όπως είπε από τον πατέρα του. 

Πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον ιδιοκτήτη στην κοιλιακή χώρα, ο οποίος κατέρρευσε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. 

Η κηδεία του 39χρονου θα γίνει σήμερα στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top