Κυπαρισσία: «Πάω να φέρω το όπλο» είπε πριν σκοτώσει τον 39χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τα «βήματα» του συνταξιούχου

Ένας συνταξιούχος λαχειοπώλης σκότωσε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, μετά από λογομαχία για απλήρωτο λογαριασμό. Μάλιστα έφυγε από το κατάστημα απειλώντας ότι πάει να φέρει το όπλο.

Κυπαρισσία: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 39χρονος που έπεσε νεκρός

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o συνταξιούχος λαχειοπώλης φαίνεται να φτάνει με ταξί έξω από το κατάστημα, να μπαίνει μέσα και σε λίγα λεπτά να ξαναβγαίνει. Έχει ήδη πυροβολήσει τον ιδιοκτήτη και με ψύχραιμα βήματα φαίνεται να απομακρύνεται από τον τόπο του φονικού. Λίγο αργότερα έφτασαν τα ασθενοφόρα και παρέλαβαν βαριά τραυματισμένο τον άτυχο πατέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οξύθυμος λαχειοπώλης, όπως τον περιέγραψαν οι γείτονές του, έφτασε στο κατάστημα του θύματος και ζήτησε να διακόψει μια τηλεφωνική σύνδεση που είχε. Τότε ο ιδιοκτήτης του είπε ότι έπρεπε πρώτα να πληρώσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη και μετά να γίνει η διακοπή.

Κυπαρισσία: Σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος για έναν λογαριασμό

Ο 72χρονος αμφισβήτησε τα χρέη και οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα. Μετά από λίγα λεπτά έντονου καυγά, ο συνταξιούχος αποχώρησε φωνάζοντας: «Πάω να φέρω το όπλο».

Ο συνταξιούχος λαχειοπώλης επέστρεψε με ένα όπλο, μπήκε στο κατάστημα και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο πατέρα, ο οποίος εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο δράστης μετά τη δολοφονία, πήγε μόνος του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top