Γιώργος Κυπαρίσσης στο Star: «Συγχωρώ τους απαγωγείς μου, να είναι καλά»

Ο επιχειρηματίας μιλάει στο Star λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του

Τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που απήγαγε τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση προσπαθεί να εντοπίσει η αστυνομία. Ο επιχειρηματίας δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα ότι παρά τον τρόμο που έζησε επί δύο μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, τους συγχωρεί.

Απαγωγή Πικέρμι: Ποινική δίωξη για σοβαρές κατηγορίες στους 3 συλληφθέντες

Ό,τι έγινε, έγινε. Να είναι καλά τα παιδιά, τους συγχωρώ, σου μιλώ ειλικρινά. Τι θέλεις να κάνω; Να κρατάω κακίες και έχθρα; Τους συγχωρώ.

Μεταξύ των απαγωγέων φέρεται να είναι και μια γυναίκα. Κατηγορείται ότι συμμετείχε στην παρακολούθηση πριν από την απαγωγή και ότι έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες. 

Γιώργος Κυπαρίσσης

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που έπεσε θύμα απαγωγής για δύο μήνες, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του

«Έχω στενοχωρηθεί που ειναι μια γυναίκα που έχει και παιδιά από ότι άκουσα. Είναι κρίμα η κοπέλα να αφήσει την οικογένειά της. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπλέχθηκε σε όλη αυτή την διαδικασία. Γιατί και εγώ παιδιά έχω και καταλαβαίνω», ανέφερε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο Star.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα πέρασε.

«Τους δυο μήνες αυτό σκαφτόμουν. Θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουνε. Γι’αυτό είπα ευχαριστώ που δεν με καθάρισαν κιόλας. Γιατί μπορεί να με καθάριζαν και να ήμουν αγνοούμενος», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων απαγωγέων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top