Πάτρα: Ποιες ουσίες ψάχνουν στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Η απάντηση των γονιών στις φήμες για το διαζύγιό τους

Σε ειδικό εργαστήριο στο εξωτερικό αποστέλλονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα που «έφυγε» τελευταίο από τη ζωή. 

Πάτρα: Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Οι Αρχές που διερευνούν τους θανάτους των τριών παιδιών έκριναν απαραίτητη την αποστολή τους, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Για την υπόθεση υπάρχουν πολλά ερωτήματα και οι αρμόδιοι θέλουν να διερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως και όλες οι ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο της 9χρονης.

Σόμπολος για Πάτρα: «Αν αποδειχθεί δολοφονία θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

Ενδογενείς ουσίες και βαρέα μέταλλα ψάχνουν στις τοξικολογικές 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, διερευνώνται οι εξής ουσίες:

  • Βαρέα μέταλλα, όπως το κάδμιο, ο μόλυβδος, το αρσενικό, ο υδράργυρος, τα οποία είναι δυνητικά επικίνδυνα λόγω της εγγενούς ή επιλεκτικής τοξικότητάς τους
  • Ενδογενείς ουσίες, όπως είναι το νάτριο και το κάλιο. Αυτές οι ουσίες υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, ωστόσο μπορούν επίσης να χορηγηθούν. Είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθούν μετά θάνατον, όμως υπάρχουν συγκεκριμένα αντιδραστήρια που μπορούν να τις ανιχνεύσουν.

Πάτρα: «Ποτέ δεν ήταν παρών γιατρός στις ανακοπές της Τζωρτζίνας»

Σημειώνεται ότι μια συνηθισμένη τοξικολογική εξέταση δεν εμπεριέχει ανάλυση των βαρέων μετάλλων και των ενδογενών ουσιών, όπως επεσήμανε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Πάτρα θάνατος κοριτσιών: «Δε θα σε αφήσω να μου φύγεις»

Πάτρα: Τι απαντούν οι γονείς των τριών παιδιών για το διαζύγιο

Απάντηση στις πληροφορίες που ήθελαν τους γονείς των τριών παιδιών να έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου λίγες ώρες πριν τον ξαφνικό θάνατο της έξι μηνών Ίριδας, έδωσαν οι γονείς.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου στις 6 Απριλίου και ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα το ανακοίνωσαν στα μέλη της οικογένειάς τους. Δύο εβδομάδες αργότερα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της η μικρή Ίριδα.

Τι απαντούν η Ρούλα και ο Μάνος για τις φήμες σχετικά με το διαζύγιό τους - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ωστόσο, όπως ανέφερε το ζευγάρι στον Γιώργο Σόμπολο, ουδέποτε συντάχθηκε νομικό έγγραφο που να προχωρά στη λήξη του γάμου τους. Δε διέψευσαν, όμως, ότι επισκέφτηκαν δικηγόρο, ο οποίος τους συμβούλευσε να τα βρουν.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κόττας, επιβεβαίωσε στη Ρία Τσοχαντάρη ότι οι γονείς δεν υπέβαλλαν ούτε τώρα ούτε παλιά αίτηση διαζυγίου.

Πάτρα: Μνημόσυνο για τα τρία παιδιά κάνουν οι γονείς – Απαγόρευσαν την παρουσία δημοσιογράφων

Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής οι γονείς των τριών παιδιών.

Την ημέρα αυτή συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο οι γονείς θέλησαν να κάνουν μνημόσυνο και για τα άλλα δύο παιδάκια, την Μαλένα και την Ίριδα.

Πάτρα - μνημόσυνο τριών παιδιών

Η οικογένεια των τριών παιδιών ζητά να μην παραστούν στον χώρο δημοσιογράφοι, απειλώντας με νομικές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης αυτής της προσωπικής τους στιγμής, όπως ανέφερε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top