Πάτρα: «Ποτέ δεν ήταν παρών γιατρός στις ανακοπές της Τζωρτζίνας»

Οι γιατροί είχαν σκεφτεί να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο που νοσηλευόταν

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, όμως νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που γεννούν ακόμα περισσότερα ερωτήματα. 

Η γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε στο Mega και τόνισε πως είναι ανεξήγητος ο αιφνίδιος θάνατος του παιδιού.

Πάτρα: Τι περιέχουν οι φάκελοι για τους θανάτους των τριών παιδιών

«Θα δικαιούτο αυτό το παιδί να έχει προβλήματα μα είναι αρκετά περίεργο ότι τα εμφάνισε αιφνιδίως, μετά από μήνες που ήταν στο σπίτι και δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως έχω πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα και όπως έχει πει και η ίδια στις συνεντεύξεις της. 

Ξαφνικά μπαίνοντας στο νοσοκομείο αρχίζει να κάνει τέτοιου είδους επεισόδια, τα οποία δε σταμάτησαν με τα αντιεπιληπτικά φάρμακα. Αυτό είναι περίεργο. Όπως είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτά τα επεισόδια δεν καταγράφηκαν ποτέ στη ΜΕΘ Παίδων», τόνισε η γιατρός.

Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο σπασμών 15 μέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και στις 4 Απριλίου 2021 μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Mήνυση από τους γονείς σε συνταξιούχο αστυνομικό

«Δεν καταφέραμε ποτέ να προσδιορίσουμε, γιατί συμβαίνουν αυτά τα επεισόδια και τι τα προκαλούσε. Ποτέ δεν ήταν κάποιος γιατρός μπροστά, όταν άρχιζαν οι σπασμοί που περιέγραφε η μητέρα. Η μητέρα καλούσε όταν ξεκινούσε ένα επεισόδιο και στο φάκελο της όλες οι καταγραφές ξεκινούν ως “μας κάλεσε η μητέρα λόγω επεισοδίου”. Όταν έφταναν οι γιατροί στο δωμάτιο της είχε πέσει ο σφυγμός της και ήταν ωχρή», συμπλήρωσε η γιατρός της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Το 24ωρο εγκεφαλογράφημα της Τζωρτζίνας δεν κατέγραψε επεισόδια σπασμών»

Περίεργο ήταν για τους γιατρούς και το γεγονός ότι δεν καταγράφηκε κανένα επεισόδιο σπασμών από το 24ωρο εγκεφαλογράφημα που έγινε στο παιδί. 

Σόμπολος για Πάτρα: «Αν αποδειχθεί δολοφονία θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

«Η 24ωρη καταγραφή με εγκεφαλογράφημα που έγινε στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε ίσως να μας δείξει πού οφείλονται αυτά τα επεισόδια, αν είναι επεισόδια σπασμών και το τι συνέβαινε. Από όσο ξέρω το εγκεφαλογράφημα, δεν ανέδειξε επεισόδια σπασμών. Από ό,τι φαινόταν από τα μόνιτορ και τα βίντεο που είχαμε, δεν έμοιαζαν ούτε με νευρολογικά, ούτε με καρδιολογικά, γενικώς μας προβλημάτιζε πάρα πολύ η κλινική εικόνα της Τζωρτζίνας. Δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε κάπου. Δεν μπορούσαμε να τα καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τον μηχανισμό που τα δημιουργούσε. Και από όσο ξέρω δεν κατέληξαν κάπου ούτε οι γιατροί στην Αθήνα», τόνισε.

Όσο για τα βίντεο που είχε τραβήξει η μητέρα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εμφάνιζε η Τζωρτζίνα, η γιατρός είπε:

Πάτρα θάνατος κοριτσιών: «Δε θα σε αφήσω να μου φύγεις»

«Όσο ήταν στην Πάτρα και πριν μεταφερθεί στην Αθήνα, κάποια επεισόδια καταγράφηκαν σε βίντεο, όχι όλα όμως γιατί ήταν αρκετά, περισσότερα από 3. Έχω δει ένα - δύο επεισόδια στα βίντεο. Έκανε αρρυθμίες, έπεφτε ο σφυγμός, είχε χαμηλό οξυγόνο, ενώ παρουσίαζε και απώλεια συνείδησης. Χρειάστηκε έντονα ερεθίσματα και η παρέμβαση των γιατρών για να την επαναφέρουν. Υπήρχε προβληματισμός σε όλους, για το τι είδους επεισόδια είναι αυτά που συμβαίνουν», τόνισε.

Μητέρα παιδιών: «Η Τζωρτζίνα πετάχτηκε κι έπεσε κάτω»

Η μητέρα από την πλευρά της σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια κρίσης της Τζωρτζίνας ήταν ξύπνια, δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο. Όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα ειδοποίησε τους γιατρούς. 

Πάτρα: «Τα τρία κορίτσια κατά 98% δολοφονήθηκαν», λέει ο Κατερινόπουλος

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα», είχε αναφέρει.

Πάτρα: Μέσα στον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα

Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύθηκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα είδαν επίσης χθες το φως της δημοσιότητας.

Νέα δήλωση της μητέρας των τριών παιδιών: Τι είπε για τη Τζωρζίνα    

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή «Tlive», πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο και ενδιάμεσα τα δύο δωμάτια χωρίζονταν με μια μεσοτοιχία. 

Στο ένα δωμάτιο ήταν η Τζωρτζίνα μαζί με τη μητέρα της και στο άλλο η γυναίκα που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Πάτρα: Μία δολοφονία στο παρελθόν της οικογένειας της Ρούλας

Στην περιγραφή της η γυναίκα είπε πως την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο με τον γιο της, είδε τη μητέρα της Τζωρτζίνας να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες, ενημερώνοντάς τη πως η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top