Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι

Τι ισχυρίστηκαν στην απολογία τους

Για πρώτη φορά φίλος του Άλκη Καμπανού που ήταν στο σημείο της επίθεσης μαζί του μίλησε και ζήτησε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τον ρόλο των εμπλεκομένων και για τον 12ο της συμμορίας που αποτελεί τον «Άγνωτο Χ», που φέρεται να είναι ένας 35χρονος με το όνομα «Ντίνος».

«Mπαμπά, μην ανησυχείς» - Το τελευταίο μήνυμα του Άλκη στον πατέρα του

Κανένα θολό σημείο. Αυτό ζήτησε μιλώντας αποκλειστικά στο Star, φίλος του Άλκη που ήταν στο σημείο και σώθηκε από τύχη.

Όλοι το θέλουμε αυτό, εννοείται πως πρέπει να φανεί η αλήθεια. Μακάρι να γίνει, θα φανεί.

Ακόμα τέσσερις από τους 11 κατηγορούμενους οδηγούνται στη φυλακή. Μετά την μαραθώνια απολογία τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας. Ο αριθμός των προφυλακισθέντων φτάνει έτσι τους 10.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αφού απολογήθηκαν όλοι μαζί, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, απομόνωσε τον 25χρονο «Αθηναίο» για να μιλήσει μαζί του. Ο νεαρός συνεχίζει να ισχυρίζεται πως απλά κυνηγούσε τον φίλο του Άλκη στα στενά της Χαριλάου.

«Αλληλομαχαιρώθηκαν» οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία – Τι κατέθεσαν

Στην ανακρίτρια απολογήθηκαν σήμερα άλλοι τέσσερις κατηγορουμένοι για τη δολοφονία του Άλκη. Συνέχισαν και αυτοί τη γνωστή τακτική… να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Αναμεσά τους και  ο νεαρός  με το παρατσούκλι «Αθηναίος», τον οποίο υποδεικνύει ως τον δολοφόνο ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο πρώτος που απολογήθηκε ήταν ο Χ.Δ και ακολούθησε ο Σ.Σ ο οποίος ισχυρίστηκε στις αρχές: «Δεν ήμουν στην επίθεση. Έλειψα από το αυτοκίνητο μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα και αυτό φαίνεται από  βίντεο που σας προσκομίζω. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Συγγνώμη που ήμουν εκεί».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην Αλβανία ισχυρίστηκε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο στη θέση πίσω από τον συνοδηγό δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο δεν κατάφερα κανένα χτύπημα σε κανέναν απλώς καταδίωξα κάποια άτομα».

Τέλος, και ο «Αθηναίος», σύμφωνα με πληροφορίες της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ούτε αυτός βρισκόταν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης και ότι κυνηγούσε κάποιον φίλο του στα στενά της Χαριλάου.

Τι κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ποιος είναι ο «Ντίνος» - Τα δύο σενάρια για την ταυτότητά του 

Οι άντρες της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής έχουν ήδη στο τραπέζι το προφίλ του 12ου της συμμορίας που αναζητείται και έχει το όνομα «Ντίνος», τον οποίο κατονόμασε σήμερα ο 21χρονος Αλβανός κατηγορούμενος.

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο «Ντίνος», ο 12ος που συμμετείχε στην επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που στρίβει στη Γαζή. Μένει στο Ωραιόκαστρο, είναι ηλικίας περίπου 25 ετών, έχει ύψος 1.70, ενώ το βράδυ της επίθεσης φορούσε σκούφο και ήταν αξύριστος.

Όσον αφορά την ταυτότητά του υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο σενάριο θέλει ο να έχει διασυνδέσεις με την αλβανική  μαφία. Έτσι, όποιος αποκαλύψει τον ρόλο του τρέμει στην ιδέα του τι μπορεί να ακολουθήσει μέσα στη φυλακή.

Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο δεν αποκλείει ο12ος να έχει υψηλές επαφές με παράγοντες συγκεκριμένης ΠΑΕ. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον «Ντίνο» να έχει συγγενική σχέση με πρώην αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αφού δεν απέκλεισε εμπλοκή και τέταρτου οχήματος.

 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top