Κακοκαιρία Ελπίδα: Κατά της Αττικής οδού στρέφονται νομικά και συνεπιβάτες

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους επιβάτες τρένου που ακινητοποιήθηκε

Οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική οδό ξεκινούν να διεκδικούν νομικά όσα δικαιούνται για τον Γολγοθά που πέρασαν. Εκτός από αυτούς, κατά της εταιρείας στρέφονται νομικά και συνεπιβάτες. 

Θεοδωρικάκος για Αττική Οδό: Η Αστυνομία ήταν εκεί και ήταν αποτελεσματική

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήδη σε δικηγορικό γραφείο πήγαν τρεις συνεπιβάτες που ήταν σε ακινητοποιημένα οχήματα στην Αττική Οδό. Η μία μάλιστα είναι επικεφαλής δημόσιας υπηρεσίας και έμεινε εγκλωβισμένη 26 ολόκληρες ώρες. Κινδύνευσε η ζωή της, κάποια στιγμή περπάτησε μέσα στο χιόνι για να μπορέσει να βρει ένα τρόπο διαφυγής, αλλά στάθηκε αδύνατο. Και οι τρεις συνεπιβάτες στρέφονται με την αγωγή που θα καταθέσουν κατά της Αττικής Οδού ζητώντας αποζημίωση.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους επιβάτες του τρένου που ακινητοποιήθηκε στη Λιβαδειά 

Νομικά όμως κινούνται και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που την περασμένη Δευτέρα ακινητοποιήθηκε στη Λειβαδιά.

Κακοκαιρία: Άνοιξε η πλατφόρμα αποζημιώσεων για ηλεκτρικές συσκευές

Οι δικηγόροι τους τη Δευτέρα θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα όσα έζησαν όταν η αμαξοστοιχεία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε  στην Λειβαδιά λόγω του χιονιά. Έστειλαν μηχανή για να απεγκλωβιστεί όμως λόγω πάγου όπως όλα δείχνουν έγινε σύγκρουση Υπήρξαν και τραυματισμοί. Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λειβαδιάς και είναι πολλοί επιβάτες που ζητούν  δικαίωση για τα όσα τράβηξαν. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top