Βγαίνει από το σκοτάδι η Αττική - Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη μέση τάση

Παραμένουν τα προβλήματα στη χαμηλή τάση

Επανέρχεται σταδιακά το ρεύμα σε περιοχές της Αττικής που έχουν πέσει στο σκοτάδι εδώ και ώρες, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης σε όλες τις περιοχές. Αυτή την ώρα όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, στη χαμηλή τάση.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ακόμη ότι η προσπάθεια για την αποκατάσταση και της τελευταίας μεμονωμένης παροχής θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Προσθέτει, ωστόσο, πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση των συνεργείων στα σημεία των ζημιών, καθώς η συντριπτική πλειονότητα δεν αφορά σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά σε μικρότερους δρόμους που δεν έχουν ακόμη καθαριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top