Κακοκαιρία: Έγκυος γέννησε πρόωρα - Εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική Οδό

«Κινδύνευσε το μωρό μου», λέει η μητέρα, η οποία θα κινηθεί νομικά

Μια απίστευτη περιπέτεια που παρ΄ολίγον να στοιχίσει τη ζωή της ίδιας αλλά και του μωρού της έζησε μια έγκυος γυναίκα που εγκλωβίστηκε επί ώρες στην Αττική Οδό.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακόμη εγκλωβισμένα - Κλειστή παραμένει η Αττική οδός

Η γυναίκα που διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις το πρωί της Δευτέρας. Αφού επικοινώνησε με τη γιατρό της, τη συμβούλευσε να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να εξεταστεί.

Θεοδωρικάκος για Αττική Οδό: Οι πολίτες να κινηθούν νομικά

Η έγκυος μαζί με τον σύζυγό της πήραν το αυτοκίνητο για να πάνε στο μαιευτήριο, όμως εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, όπου είχε ήδη ξεκινήσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα».

Αττική Οδός: «Πάλευα 20 ώρες μαζί με ξυπόλητο παιδί και ηλικιωμένους»

«Είχα κάτι ενοχλήσεις και πήγαινα να με δουν. Τελικά μου έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι! Έχω ένα μωρό αυτή τη στιγμή 35 εβδομάδων. Ήμουν στον όγδοο. Κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δε θέλω καμία συγνώμη», είπε η μητέρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T live.

Καρδιοπαθής μηνύει την Αττική Οδό - Έμεινε 20 ώρες εγκλωβισμένος

«Όπως βγήκαμε στην Αττική Οδό, δεν το περίμενα εγώ αυτό το πράγμα. Με το που μπαίνω, έβλεπα μπροστά μου το απόλυτο χάος και τον απόλυτο τρόμο! Λέω στην γυναίκα μου, μην αγχώνεσαι και προχωράμε. Αφού έκανα ένα χιλιόμετρο ακινητοποιηθήκαμε… Κάλεσα την Άμεση Δράση και έπεφτε η γραμμή. Όταν το σήκωσαν τους εξήγησα… Αυτό το πράγμα που ζούσαμε πάνω από 2,5 ώρες εγκλωβισμένοι… Δε μπορούσα ούτε στην έξοδο να βγω», ανέφερε ο σύζυγός της, περιγράφοντας το θρίλερ που έζησαν.

Αργά το βράδυ τους απεγκλώβισαν οι αστυνομικοί: «Με απεγκλώβισαν νύχτα οι αστυνομικοί. Όταν έφτασα τελικά στο νοσοκομείο έγινε ένας χαμός! Αν δεν είχα φτάσει, δεν ξέρω τι θα γινόταν», είπε.

Τελικά, η γυναίκα γέννησε πρόωρα. 

Το μωρό ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, είχε δύο περιτυλίξεις. Είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή έχω ένα πρόωρο στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα.

«Σκέφτηκα να την πάρω αγκαλιά να πεθάνουμε»

Ανατριχίλα προκαλούν και τα λόγια του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος ανήμπορος να τη βοηθήσει ενώ υπέφερε από τους πόνους, βρέθηκε σε απόγνωση.

«Ήμασταν στον απόλυτο εφιάλτη. Έλεος! Αφήστε με εμένα και πάρτε μόνο την σύζυγο. Σκέφτηκα ακόμα και να την πάρω αγκαλιά να πεθάνουμε όλοι μαζί! Δεν ξέρω ποιος φταίει. Δε μπορούσα να βρω κάποιον να πω κάτι!», είπε συγκλονισμένος στην εκπομπή.

Το ζευγάρι, όπως είπε, θα καταθέσει μήνυση για την περιπέτεια που πέρασε και που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top