Αττική Οδός: «Πάλευα 20 ώρες μαζί με ξυπόλητο παιδί και ηλικιωμένους»

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο Star ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό συγκλονίζουν. Μιλώντας στο Star, περιγράφουν εικόνες με γονείς με τα παιδιά τους αγκαλιά να περπατούν χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι.  

Καρδιοπαθής μηνύει την Αττική Οδό - Έμεινε 20 ώρες εγκλωβισμένος

Μαρτυρίες ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν

Απεγνωσμένος πατέρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Εγκαταλείπει το αυτοκίνητό του,  παίρνει αγκαλιά το παιδί του και  περπατάει μέσα στο χιόνι. Ο Γιώργος Ντούρος που ήταν εγκλωβισμένος για 10 ώρες στην Αττική οδό και βιντεοσκόπησε τη σκηνή  περιγράφει στο Star την περιπέτειά τους.

«Η βενζίνη τελείωνε οπότε, ήταν η μόνη μας λύση για να ζεσταθούμε να συνεχίσουμε με τα πόδια. Περπατήσαμε περίπου στα δύο με δυόμιση χιλιόμετρα για να φτάσουμε στον κοντινότερο σταθμό. 

Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα στην Ελλάδα του 2022 να φτάσω στο σημείο να δω ένα σχεδόν τριών χρόνων παιδί να το έχει ο πατέρας αγκαλιά να το φασκιώνει με ότι υπήρχε μέσα το αμάξι του στο κεφαλάκι του για να μπορέσει να περπατήσει. Στη σκηνή και μόνο αυτή εγώ πραγματικά αισθάνομαι ντροπή. 

Πολίτες αβοήθητοι, να υπάρχει μια αναρχία να μην ξέρουν γυναίκες και παιδιά, ακόμα και γυναίκες σε ενδιαφέρουσα που ήταν να περπατάνε μέσα στο χιόνι, να μη βλέπουν από το χιονιά κι από τον αέρα που υπήρχε  και μέσα στο κρύο να αναγκάζονται να πάνε στον κοντινότερο σταθμό». 

Η οδύσσεια του κυρίου Επισκοπόπουλου κράτησε 20 ώρες.Επέστρεψε σπίτι του σήμερα στις επτά το πρωί. Μόλις πριν λίγο κατάφερε να πάρει το αυτοκίνητό του από την Αττική οδό. 

Έπαθε έμφραγμα στην Αττική Οδό- Περπάτησε 1 χλμ για να φτάσει το ασθενοφόρο

«Στις 11 το βράδυ μας χτυπήσαν το τζάμι μας είπαν να πάρουμε τον προαστιακό, ξεκινώντας με τα πόδια μια διαδρομή απόστασης ενός χιλιομέτρου φτάσαμε στον προαστιακό περίπου 100 άτομα. Μαζί μας υπήρχε μία γυναίκα με το παιδί της, το οποίο ήταν ξυπόλυτο τα παπουτσάκια του είχαν βραχεί, οι φαντάροι μας έδωσαν δύο κουβέρτες για να τυλιχτεί το παιδάκι όπως και κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι μετά από δύο ώρες μες στο κρύο και μεγάλη αναμονή, φτάνουμε στο αεροδρόμιο με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, οι άνθρωποι δεν είχαν καμία απολύτως άποψη και ευθύνη και οτιδήποτε, δεν υπήρχε κανένα υπεύθυνος, κανένας».

H κυρία Διαλεγμένη Πετρουτσοπούλου ήταν εγκλωβισμένη στην Αττική οδό από τις 11.30 χθες το πρωί μπόρεσε και βρήκε καταφύγιο σ ‘ένα φορτηγό για να περάσει το βράδυ της.  

«Για καλή μου τύχη ήταν ένα ζευγάρι με μία νταλίκα, που με φιλοξένησαν οι άνθρωποι για να περάσω το βράδυ λίγο καλύτερα λόγω θέρμανσης». 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top