Καρδιοπαθής μηνύει την Αττική Οδό - Έμεινε 20 ώρες εγκλωβισμένος

Είναι πρόσφατα χειρουργημένος - Τι λέει αποκλεστικά στο Star

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες πολιτών που έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα χιόνια στην Αττική Οδό, χωρίς φαγητό και νερό. Ανάμεσά τους και άνθρωποι με προβλήματα υγείας, που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Έπαθε έμφραγμα στην Αττική Οδό- Περπάτησε 1 χλμ για να φτάσει το ασθενοφόρο

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος, που έμεινε εγκλωβισμένος για 20 ώρες.  Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς χειρουργήθηκε στην καρδιά πριν από ενάμιση μήνα. Μετά τις δύσκολες συνθήκες που έζησε, είναι έτοιμος να καταθέσει αγωγή κατά των υπεύθυνων της Αττική Οδού.

Αττική Οδός

Ουρές αυτοκινήτων μέσα στο χιόνι στην Αττική Οδό - Eurokinissi

χιόνια Αττική

Αττική Οδός: Πώς να παραλάβουν τα οχήματα τους οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν

Ο κομμωτής βρίσκεται στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» για εξετάσεις μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε. Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, έφυγε χθες το πρωί από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με ταξί για να πάει στο σπίτι του. Όμως εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική οδό, χωρίς φάρμακα και φαγητό.

Όπως κατήγγειλε, ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου να πάρει τη φαρμακευτική αγωγή του, καθώς χειρουργήθηκε στην καρδιά πριν από 50 ημέρες. «Μου είπαν οι γιατροι ότι αν έμενα άλλες τέσσερις ώρες θα πάθαινα έμφραγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top