Αττική Οδός: Πώς να παραλάβουν τα οχήματα τους οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν

Σε ποια τμήματα έχει ανοίξει ο δρόμος, σε ποια επιχειρείται εκχιονισμός

Δεκάδες οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό. Πολλοί από τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν, τα εγκατέλειψαν αφήνοντας σημειώματα με τα τηλέφωνα τους κι έφυγαν με τα πόδια προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να βρουν καταφύγιο από τον χιονιά. 

«Τρέμω, θα μείνω!» - Mαρτυρίες εγκλωβισμένων στην Αττική οδό

Η εταιρεία ενημερώνει τους οδηγούς που έχουν αφήσει τα οχήματά τους ότι μπορούν να τα παραλάβουν κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική.

Εγκλωβισμένοι πάνω από 20 ώρες στην Αττική Οδό - Δείτε εικόνες

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση «οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199 να έλθουν να παραλάβουν τα οχήματά τους:

  • Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
  • Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.
  • Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).
  • Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα».

Προσπάθειες εκχιονισμού στην Αττική οδό - φωτογραφία Eurokinissi

Προσπάθειες εκχιονισμού στην Αττική οδό - φωτογραφία Eurokinissi

Τα τμήματα της Αττικής οδού που παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι:

  • από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
  • από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα
  • στον Δυτικό κλάδο της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων

Τέλος, καλούνται οι οδηγοί που παραμένουν στα οχήματά τους να επικοινωνούν με το Κέντρο Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού στο τετραψήφιο 1024.

Aπό σήμερα και για όσες μέρες χρειαστεί οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο Δαχτυλίδι της Λεωφ. Kηφισίας θα είναι διαθέσιμα για τη μεταφορά των οδηγών και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική οδό (Ωρες 09.00-19.00).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top