Το απόλυτο χάος στους δρόμους - Τέσσερις ώρες για ένα χιλιόμετρο!

Έγκυος εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό - Μαρτυρίες οδηγών

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Αττική από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στις μετακινήσεις – και όχι μόνο- η κακοκαιρία Ελπίδα

Να κλείσει η Αττική Οδός ζητά η Πυροσβεστική - Η ανακοίνωση της εταιρίας

Τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα εντοπίζονται στα βόρεια προάστια, με αρκετά οχήματα να έχουν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία.

Οι δρόμοι καλύφθηκαν πολύ γρήγορα με χιόνι με αποτέλεσμα αρκετά αυτοκίνητα να μην μπορούν να συνεχίσουν με ασφάλεια τη διαδρομή τους και να βρίσκονται ακινητοποιημένα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου. Αρκετά είναι και τα τροχαία που έχουν γίνει σε διάφορους δρόμους.

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησαν πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν υποστεί τεράστια ταλαιπωρία.

«Δυόμιση ώρες είμαι ακίνητη στο ίδιο σημείο»

Η κυρία Ξένια είναι εγκλωβισμένη στη Μεσογείων από τις 11:30 το πρωί στη Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής με κατεύθυνση την Παλλήνη . «Εργάζομαι στην Ηλιούπολη και μας είπαν από την εργασία να φύγουμε λόγω της χιονόπτωσης. Τώρα είμαι 2,5 ώρες και κολλημένη στο ίδιο σημείο», τόνισε.

Εγκλωβισμένη έγκυος στην Αττική Οδό

Μάλιστα η κυρία Ξένα, επεσήμανε πως μία φίλη της, 6 μηνών έγκυος, είναι εγκλωβισμένη από τις 11 το πρωί στην Αττική στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής. «Έχει επικοινωνήσει με την Αττική Οδό και της λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καλεί και στη νομαρχία και δεν απαντά κανείς!»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σε ποιες περιοχές έχουν σημειωθεί διακοπές ρεύματος

«Είμαι εγκλωβισμένος στο αμάξι με την έγκυο γυναίκα μου και τον γιο μου»

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία του κύριου Χρήστου που είναι εγκλωβισμένος με την έγκυο γυναίκα του και το 3 χρονών παιδί του μέσα στο αμάξι τους χωρίς ισχυρή θέρμανση, στην Κατεχάκη.

Εξοργισμένος οδηγός στην Κατεχακη

Ένας άλλος οδηγός που είναι εγκλωβισμένος στη λεωφόρο Κατεχάκη, απελπισμένος μίλησε στην κάμερα του Starγια τη δική του «οδύσσεια». «Προσπαθώ να ανέβω την Κατεχάκη και δεν μπορώ…. Δεν ξέρω τι να κάνω..».

Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αργία η Τρίτη

«4 ώρες για μια απόσταση 1000 μέτρων»

Ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ στο Star, Πέτρος Μποτσαράκος, είναι ακινητοποιημένος στην Περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας. «Είμαι 4 ώρες εγκλωβισμένος σε μια απόσταση χιλίων μέτρων. Δεν είχαν καθαριστεί επαρκώς ούτε οι έξοδοι τη Περιφερειακής Υμηττού, ούτε η έξοδος προς την αττική οδό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να είναι εγκλωβισμένοι τόσες ώρες». 

Τροχαία: Σε ποιον αριθμό να καλούν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, οι εγκλωβισμένοι οδηγοί μπορούν να καλούν πλέον την τροχαίο στο 5284203/204/014
 Oι κλήσεις στην Πυροσβεστική, ξεπέρασαν τις 106. Τα πιο σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην Παλλήνη και την Αγία Παρασκευή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top