Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αργία η Τρίτη

«Καταβάλλεται προσπάθεια να μείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να κηρυχθεί η αυριανή ημέρα αργία ο Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν αποφασίστηκε να κηρυχθεί αργία η σημερινή ημέρα και απάντησε: «Καταβάλλεται προσπάθεια το εθνικό δίκτυο και οι κεντρικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοιχτές. Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε, θα αξιολογηθεί από την Πολιτική Προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της».

Κατέβασε «ρολά» το Δημόσιο στις 12 – Η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται και θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη για να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Έκλεισε η Κατεχάκη - Προβλήματα στην Εθνική οδό από το χιόνι

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα. Όσα έχουν παρουσιαστεί αντιμετωπίζονται», σημείωσε.

Κακοκαιρία: Τι ισχύει για εργαζόμενους που δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους

Παράλληλα, επανέλαβε την ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες να αποφύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που κινηθούν πρέπει να χρησιμοποιούν αλυσίδες.

Όσον αφορά στα σχολεία, ανακοίνωσε ότι περισσότερες από 46.000 τάξεις λειτούργησαν με τηλεκπαίδευση, καθώς τα σχολεία είναι κλειστά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top