Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής για την κακοποίηση της συντρόφου του

Τον κατηγορεί ότι την ξυλοκόπησε και την κλείδωσε έξω από το σπίτι

ποδόσφαιρο

Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ γνωστός ποδοσφαιριστής, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για κακοποίηση, την οποία όμως λίγο μετά την απέσυρε.

Όπως κατήγγειλε η σύντροφός του, πορτογαλικής υπηκοότητας, την ξυλοκόπησε μετά από καβγά, τη χτύπησε στην κλείδα και της προκάλεσε αμυχές, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε έξω από το σπίτι που μένουν στη Γλυφάδα και δεν την άφηνε να μπει μέσα. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που μετέφεραν τη γυναίκα στο Α.Τ. Αλίμου στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η 28χρονη προχώρησε στην καταγγελία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια η γυναίκααπέσυρε την καταγγελία της και η ποινική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή αρχειοθετήθηκε. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος κατά τη 01:00 τα ξημερώματα, έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος απασχολεί τις αρχές. Στο παρελθόν μια ανήλικη κοπέλα τον είχε καταγγείλει για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ δεν του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top