Μητέρα 13χρονης: Οι «Θεματοφύλακες» είναι η αιτία που έμεινε στην ίδια τάξη

Ο πατέρας είναι αντιεμβολιαστής και της απαγορεύει να φοράει μάσκα

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει μία μητέρα στην Βέροια, η όποια καταγγέλλει τους «θεματοφύλακες» ότι εξαιτίας τους η κόρη έμεινε στην ίδια τάξη. Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα για 16 περιπτώσεις μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου. 

Η μητέρα καταγγέλλει τον πατέρα της μαθήτριας που είναι ενταγμένος στους «Θεματοφύλακες», ότι απαγόρευσε στην κόρη του να φορά μάσκα στο σχολείο. 

Σχέδιο τριών σημείων για ακραίους αντιεμβολιαστές από την ΕΛΑΣ

Μάλιστα, παρέδωσε στη διευθύντρια γυμνασίου της Ημαθίας ένα χαρτί από τους «Θεματοφύλακες» για να αποδείξει ότι είναι νόμιμος αδιαφορώντας για τα πρωτόκολλα που όριζε η πολιτεία. 

Ο Γυμνασιάρχης μιλά για τη «σύλληψή» του: Μου είπαν ότι βασανίζω τα παιδιά

Αποτέλεσμα είναι το κορίτσι να μείνει στην ίδια τάξη και φέτος να ξανακάνει την πρώτη γυμνασίου. Η μητέρα καταγγέλλει στο Star ότι οι «Θεματοφύλακες» έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε μαθητές: «Κινδυνεύει το παιδί μου από τους Θεματοφύλακες, στους οποίους είναι μέσα και ο πατέρας της. Με έδιωξαν μακριά από το παιδί μου και δεν με αφήνουν να το δω. Επειδή αποφάσισα να απομακρυνθώ από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι προσηλυτίζουν νέα παιδιά με φανατικό τρόπο». 

Πιερία: «Με περικύκλωσαν και όρμησαν να μου βάλουν χειροπέδες»

Η μητέρα της μαθήτριας όταν αποφάσισε να αντιδράσει, όταν δέχθηκε όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της, ακόμα και απειλές. Θα καταγγείλει συγκεκριμένα άτομα μεταβαίνοντας αύριο πρώτα στην αστυνομία και μετά στην Εισαγγελία Ανηλίκων. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top