Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα δείξω το πρόσωπό μου όταν νιώσω έτοιμη»

Η γενναία μάχη που δίνει για να καρδίσει τη ζωή της πίσω μετά την επίθεση

Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την καταδίκη της Έφης- βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γενναία κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, έκανε μία σημαντική προσωπική αποκάλυψη σήμερα. 

Επίθεση βιτριόλι - Ιωάννα: «Η δικαίωση είναι ηθική, αλλά όχι ουσιαστική»

Σε ερώτηση ακολούθου της στο Instagram για το αν θα δείξει ποτέ το πρόσωπό της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη». 

Η γενναία κοπέλα, που αντιμετώπισε τη γυναίκα που πήγε να της καταστρέψει τη ζωή στο δικαστήριο, έχει κάνει πάρα πολλά χειρουργεία για να σωθεί. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μάλιστα, πλέον χρειάζεται να φοράει μία ειδική μάσκα για τουλάχιστον 23 ώρες την ημέρα, προκειμένου να επουλωθούν τα εγκαύματά της. 

Ψυχίατρος Ιωάννας: «Το βιτριόλι δεν σου έκαψε την ψυχή παρά μόνο το δέρμα»

Πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στο Παρίσι για την αξιολόγηση των τραυμάτων της από ειδικούς. Δυστυχώς, τα νέα δεν ήταν καλά για την κοπέλα, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram η φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ. 

Πάντως, η Ιωάννα δίνει μάχη για να κερδίσει ξανά τη ζωή της. Πρόσφατα ξεκίνησε και το δικό της podcast με όνομα «Ιωάννα», όπου μιλάει και για την εμπειρία της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top