Βόλος: «Ο γιατρός την κρατούσε σπίτι και πέθανε από κορωνοϊό»

Όταν πήγε στο νοσοκομείο η κατάστασή της 60χρονης ήταν μη αναστρέψιμη

Μία 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό στον Βόλο, με τον σύζυγό της να καταγγέλλει πως γιατρός τη συμβούλευε να μην πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της. 

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα και όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο ήταν μη αναστρέψιμη και κατέληξε. 

Σαρηγιάννης: «Μπορεί να ξαναζήσουμε lockdown, ας μη γελιόμαστε»

Ο σύζυγος της γυναίκας έκανε έγγραφη καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. 

Τη μέρα που η γυναίκα αποφάσισε τελικά να πάει στο νοσοκομείο, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ο γιατρός φέρεται να είναι «αρνητής», ενώ φέρεται να έκανε αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε βίντεο.

Κορωνοϊός: 3.689 νέα κρούσματα σήμερα - 85 νεκροί και 670 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο γιατρός πρότεινε στην άτυχη γυναίκα να πάρει «αγωγή κατά του κορωνοϊού», όπως την ονόμαζε, που ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης. 

Παρόλ’ αυτά μετά την καταγγελία και την απολογία του, του επιβλήθηκε μόνο ένα χρηματικό πρόστιμο, ενώ το ιατρείο του λειτουργεί κανονικά, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης. 

Όμικρον: Τα κρούσματα διπλασιάζονται σε 3 μέρες - Τι προτείνουν οι ειδικοί

Ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει στοιχεία για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top