Έβρος: Αίσιο τέλος για τον αστυνομικό που συνέλαβαν οι Τούρκοι

Επιστρέφει στην πατρίδα με την σύντροφό του - Τι πρόστιμο θα πληρώσουν

Τέλος καλό όλα καλά για τον Έλληνα αστυνομικό, Μανώλη και τη σύντροφό του, Αθηνά που συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές πριν από 3 ημέρες στην Αδριανούπολη. Το ζευγάρι αναμένεται αύριο να επιστρέψει στην πατρίδα και στην αγκαλιά των αγαπημένων του.  

Έβρος: Συνέλαβαν αστυνομικό και τη σύντροφό του στην Τουρκία

Ο Μανώλης και η Αθηνά παίρνουν μία βαθιά ανάσα. Η δυσάρεστη περιπέτειά τους τελειώνει, καθώς δε βρέθηκε κάτι ύποπτο στα κινητά τους τηλέφωνα και στην κάρτα μνήμης. 

Ο Έλληνας αστυνομικός και η σύντροφός του θα πρέπει να καταβάλουν στο τουρκικό κράτος ένα διοικητικό πρόστιμο συνολικά 50.000 τουρκικών λιρών που ισοδυναμούν με 3200 ευρώ. Θα τα πληρώσουν αύριο, καθώς η αρμόδια υπηρεσία ήταν κλειστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι δικοί τους άνθρωποι έχουν  ήδη στείλει το ποσό των 2.000 ευρώ. 

Ο 41χρονος Μανώλης που έγινε γνωστό ότι υπηρετεί ως αστυνομικός στην Αλεξανδρούπολη, ανέφερε πως ήρθε με την αγαπημένη του για ψώνια και υποστήριξε πως στην επιστροφή λόγω της πλοήγησης πήραν λάθος δρόμο. 

Το «εξπρές του μεσονυχτίου» που έζησαν για λίγο ο Μανώλης και η Αθηνά ξύπνησε μνήμες από την σύλληψη των δύο στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι είχαν κρατηθεί στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης για 167 μέρες. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top