Γλυκά Νερά: Δε θα αλλάξει όνομα η μικρή Λυδία

Διαψεύδει η οικογένεια της Καρολάιν

Η διάψευση της οικογένειας για την πρόθεσή της να αλλάξει επώνυμο η μικρή Λυδία

Δεν πρόκειται να αλλάξει το επώνυμό της η μικρή Λυδία, όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες. Η οικογένεια της Καρολάιν διέψευσε το ρεπορτάζ, ξεκαθρίζοντας πως δεν έχει καμία πρόθεσε για να κινήσει διαδικασίες για κάτι τέτοιο. 

Γλυκά Νερά: Παραγωγός θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ τη δολοφονία της Καρολάιν

Την περασμένη Τετάρτη ρεπορτάζ της εκπομπής  «Το Πρωινό» ανέφερε ότι η μητέρα της Καρολάιν, η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής, έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά τη δίκη του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. 

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι ο Μπάμπης έμαθε για τις προθέσεις των γονιών της Καρολάιν από την τηλεόραση κι έγινε έξαλλος. 

Γλυκά Νέρα: «Σκότωσε την Καρολάιν τέσσερις μέρες πριν φύγει για Αλόννησο»

Συγκρατούμενός του, φέρεται να είχε μιλήσει στην εκπομπή και να είχε πει ότι ο 33χρονος είναι καταρρακωμένος και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτή την εξέλιξη. 

Αντίθετα, σύμφωνα με τον ίδιο, πίστευε ότι μετά την απόφαση των γονιών του να παραιτηθούν από τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας, θα ήταν πιο εύκολο να διατηρήσει μια επαφή με την κόρη του. 

13 γυναικοκτονίες μόνο το 2021 - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Άλλωστε ο πιλότος στην απολογία του είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ, γιατί δεν συμπεριφερόταν σωστά στην κόρη τους και ήταν επιθετική. 

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

«Είναι στεναχωρημένος και δε θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πάρα πολύ. Είναι καταρρακωμένος», φέρεται να είχε δηλώσει ο συγκρατούμενος του Μπάμπη.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top