Γλυκά Νερά: Παραγωγός θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ τη δολοφονία της Καρολάιν

Η απάντηση του πιλότου όταν του ζήτησε την έγκριση

Βρετανός παραγωγός θέλει να γυρίσει ντοκιμαντέρ το έγκλημα στα Νερά και ζήτησε την άδεια του πιλότου. Τι απάντησε - Πηγή/βίντεο: Ant1

Η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Γλυκά Νέρα: «Σκότωσε την Καρολάιν τέσσερις μέρες πριν φύγει για Αλόννησο»

Η τραγική ιστορία μονοπώλησε το ενδιαφέρον του βρετανικού τύπου, αφού η άτυχη κοπέλα είχε κατά το ήμισυ καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία. Μέχρι και σήμερα, ακόμα και μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ είναι μεγάλο, με Βρετανό παραγωγό να θέλει να γυρίσει ντοκιμαντέρ για το ειδεχθές έγκλημα.

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου και του ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί τους στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να του ζητήσει να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή. Η είδηση προκάλεσε αίσθηση, καθώς ο παραγωγός δεν ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της Καρολάιν και εικάζεται ότι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ από τη σκοπιά του δολοφόνου.

Γλυκά Νερά - πιλότος

Τελικά, η απάντηση ήρθε μέσω του δικηγόρου του πιλότου, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη: «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός» δήλωσε στην εκπομπή.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενδιαφέρον για την υπόθεση έχουν δείξει επίσης το BBC και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top