ELBISCO: H ανακοίνωση της εταιρίας για τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι»

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με τον τραγικό θάνατο της μικρής Όλγας στο Κερατσίνι - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (25/11)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον απάνθρωπο τρόπο που κατέληξε η 8χρονη Όλγα στο Κερατσίνι, όταν εγκλωβίστηκε στην τεράστια μεταλλική πόρτα εργοστασίου της περιοχής. 

Κερατσίνι: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με τον θάνατο της 8χρονης Όλγας

Οι εικόνες από τον μαρτυρικό θάνατο του παιδιού και την αδιαφορία όσων υπήρξαν μάρτυρες προκάλεσαν σοκ.

Κερατσίνι: Ο ορισμός της απανθρωπιάς σε ένα βίντεο - Η Όλγα πέθανε αβοήθητη

Μετά τη δημοσιοποίηση των συγκλονιστικών βίντεο που έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια του κοριτσιού θα κινηθεί νομικά και θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Κερατσίνι: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τον θάνατο της 8χρονης

Η εταιρία ELBISCO σε διευκρινιστική της ανακοίνωση τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο όπου έγινε το φρικτό δυστύχημα.

Μάρα Ζαχαρέα: «Λύγισε» στον αέρα με το συγκλονιστικό βίντεο απ'το Κερατσίνι

Κερατσίνι

Το σημείο όπου η 8χρονη Όλγα βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από τη μεγάλη, σιδερένα πόρτα εργοστασίου - Eurokinissi

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ELBISCO για το δυστύχημα στο Κερατσίνι

«Η εταιρεία ELBISCO AE και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι. Οι επιχειρήσεις (εταιρίες του ομίλου Σαραντόπουλου) στις εγκαταστάσεις των οποίων, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εταιρία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη).

Η εταιρεία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι μια εκ των προαναφερόμενων, εδρευουσών στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχειρήσεων χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρίας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top