Κερατσίνι: Ο ορισμός της απανθρωπιάς σε ένα βίντεο - Η Όλγα πέθανε αβοήθητη

Σοκάρει το βίντεο με την 8χρονη που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star

Το βίντεο που αποκαλύπτει το μέγεθος της αδιαφορίας των εργαζομένων μπροστά στο νεκρό παιδί στο Κερατσίνι

Απανθρωπιά; Αναισθησία; Αποκτήνωση; Ποια είναι άραγε η σωστή λέξη για να χαρακτηρίσει τη στάση κάποιων από τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι, που αδιαφόρησαν μπροστά στο θέαμα ενός αναίσθητου παιδιού, το οποίο το συνέθλιψε μια τεράστια, μεταλλική, συρόμενη πόρτα; 

Το νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την τραγική στιγμή του θανάτου της μικρής Όλγας είναι σοκαριστικό. 

Κερατσίνι: Το χρονικό της φρίκης για την 8χρονη - Τι συνέβη στο εργοστάσιο

Η μικρούλα, όπως φαίνεται στο βίντεο, στεκόταν μπροστά στη βαριά πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Κάποια στιγμή φαίνεται να βάζει το χέρι της στο κενό μεταξύ της πόρτας και του τοίχου για να δει αν θα λειτουργήσει το φωτοκύτταρο και θα σταματήσει. 

Είδε ότι η πόρτα δε σταματά και τότε έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια κινήθηκε προς τα μπροστά με αποτέλεσμα να την εγκλωβίσει η πόρτα. 

Κερατσίνι: Συνελήφθη κι άλλο άτομο για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης

Επί είκοσι λεπτά προσπαθούσε απεγνωσμένα να πάρει ανάσα, όμως κανείς δεν την είδε για να τη βοηθήσει. Οι εικόνες που καταγράφηκαν μετά το δυστύχημα είναι συγκλονιστικές και τόσο σκληρές που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Εργάτες και αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού και δεν έδιναν καμία απολύτως σημασία. Σταματούσαν για λίγα δευτερόλεπτα και συνέχιζαν την πορεία τους, σαν το κοριτσάκι να ήταν αόρατο. Κάποιος μάλιστα διακρίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας να κλωτσάει με το πόδι του τη μικρή Όλγα για να δει αν είναι ζωντανή, όπως κάνουν στα ψοφίμια για να βεβαιωθούν ότι έχουν πεθάνει. 

Κερατσίνι: Τι υποστηρίζει ο υπάλληλος για το δυστύχημα με την 8χρονη

Μπροστά στο φρικτό θέαμα ενός μικρού παιδιού κανείς δεν αντιδρά. Πέρασαν είκοσι λεπτά μέχρι που ένας υπάλληλος, πέρασε μπροστά από το άψυχο κορμάκι του και στη συνέχεια επέστρεψε, αλλά αντί να το βοηθήσει κατευθύνθηκε προς την αποθήκη. 

Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό του, να περνά και πάλι μπροστά από το παιδί που δεν έχει τις αισθήσεις του και να το προσπερνά για δεύτερη φορά. Κλείνει το κινητό, κοιτά για λίγο προς το μέρος της μικρής και συνεχίζει να μη δίνει σημασία. 

Κερατσίνι: Εγκλωβισμένη για 70 λεπτά η 8χρονη - Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Για πρώτη φορά την πλησίασε ένας άνθρωπος στις 17:54, αλλά αντί να δει αν το παιδί αναπνέει και είναι ζωντανό, κράτησε αποστάσεις. Στις 17:55 ένας άλλος υπάλληλος ξαναπέρασε δίπλα από το κοριτσάκι, κοίταξε προς το μέρος του και πάλι δεν πλησίασε για να το βοηθήσει. Δύο λεπτά αργότερα η πόρτα άνοιξε και η 8χρονη έπεσε στο έδαφος. Και πάλι όμως δεν πήγαν αμέσως να τη βοηθήσουν, αλλά πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι να την πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι. 

Έφεξαν με έναν φακό και στη συνέχεια, έκαναν μερικά βήματα πίσω, μίλησαν και έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας εκεί τη μικρή αβοήθητη. 

Κερατσίνι: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο 8χρονης σε πόρτα εργοστασίου

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στις 18:05 πέρασε από μπροστά ένα αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από το εργοστάσιο μετά από εντολή της διεύθυνσης, αφήνοντας το παιδί αβοήθητο να ξεψυχάει ολομόναχο. 

Κερατσίνι: Νεκρό 8χρονo κορίτσι που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Στις 18:31 μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό, χωρίς να είναι γνωστό αν ο οδηγός το είδε. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με την μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου και πάλι δεν πήγε κανείς να τη βοηθήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top