Κερατσίνι: Νεκρό 8χρονo κορίτσι που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της ανήλικης - Τέσσερις συλλήψεις

Συγκλονίζει η είδηση ότι ένα 8χρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Mega, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Ειδικότερα, στις 17:30 σημειώθηκε ο εγκλωβισμός του μικρού παιδιού από την ηλεκτρική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου, όταν αυτό προσπάθησε να μπει στον εσωτερικό χώρο.

Νίκαια: Σπαραγμός στην κηδεία της 7χρονης - Υποβασταζόμενοι οι γονείς της

Το γεγονός έγινε αντιληπτό είκοσι λεπτά αργότερα (στις 17:50) από κάποιον υπάλληλο. Φέρεται να ειδοποιήθηκε ο γενικός διευθυντής, όμως το περίεργο είναι ότι στις 18:30 ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που μπήκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου πάτησε ξανά το κουμπί της συρόμενης πόρτας, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να σφηνωθεί η ανήλικη στη μεταλλική πόρτα.

Λουλούδια στον χώρο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 8χρονη- από βίντεο Mega

Λουλούδια στον χώρο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 8χρονη- από βίντεο Mega

Σύμφωνα και με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ, όπως μετέδωσε το Mega, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός του κοριτσιού ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Από την Ασφάλεια Κερατσινίου έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό, μεταξύ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης. Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με απόφαση εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top