Μάρα Ζαχαρέα: «Λύγισε» στον αέρα με το συγκλονιστικό βίντεο απ'το Κερατσίνι

«Ντροπή για την κοινωνία μας...» είπε η διευθύντρια ειδήσεων του Star

«Λύγισε» η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την προβολή του σοκαριστικού βίντεο από το Κερατσίνι, όπου φαίνεται ο φρικτός τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η 8χρονη Όλγα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου.

Το παιδί την περασμένη Τετάρτη στεκόταν μπροστά στην γκαραζόπορτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το χέρι του πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο, όμως κατάλαβε ότι η πόρτα δεν σταματούσε να κλείνει, με αποτέλεσμα να κάνει ένα βήμα πίσω. Δυστυχώς δεν πρόλαβε και η πόρτα έκλεισε και η 8χρονη σφήνωσε.

Κερατσίνι: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με τον θάνατο της 8χρονης Όλγας

Μετά την προβολή του βίντεο η Μάρα Ζαχαρέα σοκαρισμένη και με τρεμάμενη φωνή είπε μόνο «Με συγχωρείτε...». Έπειτα ζήτησε από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλο, να μιλήσει γιατί εκείνη δε μπορούσε.

Συγκλονισμένη η Μάρα Ζαχαρέα δε μπορούσε να μιλήσει

Κερατσίνι: Το χρονικό της φρίκης για την 8χρονη - Τι συνέβη στο εργοστάσιο

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω...», είπε στη συνέχεια και τον λόγο πήρε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι επί 20 λεπτά πάλευε να πάρει ανάσα, όμως δεν το έβλεπε κανείς και έσβηνε σιγά σιγά αβοήθητο. Είκοσι λεπτά μετά, ένας υπάλληλος πέρασε δίπλα από τη μικρούλα. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά σαν να μην ψυχορραγούσε δίπλα του ένα μικρό παιδί. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.

Το ρεσιτάλ απανθρωπιάς συνεχίστηκε όταν ένας υπάλληλος ξαναπέρασε δίπλα από το κοριτσάκι, το κοίταξε αλλά και πάλι δεν πλησίασε.

Λίγο αργότερα η πόρτα τελικά άνοιξε και το κορμάκι του παιδιού έπεσε στο έδαφος. Αντί να τρέξουν να δουν πως είναι και να το βοηθήσουν, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι. Ο βηματισμός τους, αργός, στέκονταν πάνω από την 8χρονη με ένα φακό σαν να κοιτούν κάτι αξιοπερίεργο και στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα πίσω. Μίλησαν μεταξύ τους και έφυγαν. Η Όλγα έμεινε στο έδαφος αβοήθητη. Στη συνέχεια πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του. Μιλούσε στο κινητό και φαίνεται σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του. 

Έπειτα, όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό βίντεο μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν είδε το παιδί ή όχι, όμως μπήκε και πάρκαρε. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με τη μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου. Κανένας όμως δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας το βίντεο αποκάλυψε ότι δεν ειδοποιήθηκε ποτέ η αστυνομία και υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

«Ντροπή για την κοινωνία μας.... Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί», είπε στο τέλος η Μάρα Ζαχαρέα.


 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top