Κερατσίνι: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο 8χρονης σε πόρτα εργοστασίου

Η οικογένεια και οι συγγενείς με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν το άτυχο κορίτσι

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα η κηδεία του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι. Για την τραγωδία έχουν συλληφθεί πέντε άτομα.  

Κερατσίνι: Νεκρό 8χρονo κορίτσι που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

«Θέλουμε Δικαιοσύνη να δικαιωθεί η ψυχούλα της. Πώς έφθασε εδώ, τι και πώς. Το κορίτσι δεν πήγαινε εκεί, θέλουμε να μάθουμε πώς πήγε εκεί» είπε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε στις 17 Νοεμβρίου με αυτόν τον τόσο τραγικό τρόπο.

Το κορίτσι ξέφυγε της προσοχής των δικών του ανθρώπων. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής πώς εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική αυτόματη πόρτα.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτήματα και εμείς θέλουμε απαντήσεις. Πώς βρέθηκε το κοριτσάκι εδώ, για ποιο λόγο η πόρτα έκλεισε δυο φορές; Ήταν ζωντανό όταν έκλεισε την πρώτη φορά ή δεν ήταν ζωντανό;» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Κερατσίνι: Συνελήφθη κι άλλο άτομο για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο αδικοχαμένο κοριτσάκι είχε κινήσει το ενδιαφέρον η αυτόματη πόρτα του εργοστασίου. «Της έκανε εντύπωση η πόρτα, τα κτίρια μέσα… δεν ξερω δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου εκανε εντύπωση που είδα ένα κοριτσάκι μόνο του. Μετά από κανά 5λεπτο που ξαναγύρισα το βλέμμα μου δεν το είδα καν» περιέγραψε κάτοικος.

Σήμερα η οικογένεια και οι συγγενείς με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν το άτυχο κορίτσι. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα. Τρεις εργαζομένους  του εργοστασίου, τη μητέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, ενώ η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top