Κερατσίνι: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τον θάνατο της 8χρονης

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτει η οικογένεια της μικρής Όλγας

Πανελλήνια συγκίνηση αλλά και αγανάκτηση προκάλεσε το βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Κερατσίνι με τον θάνατο της μικρής Όλγας. Η οικογένειά της καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Κερατσίνι: Ο ορισμός της απανθρωπιάς σε ένα βίντεο - Η Όλγα πέθανε αβοήθητη

Το μικρό κορίτσι έμεινε αβοήθητο για ώρες. Η 8χρονη ψυχοραγούσε και οι υπάλληλοι τη σκουντούσαν, την περιεργάζονταν σαν να ήταν… «αντικείμενο». Για πρώτες βοήθειες ούτε λόγος.  

Μάρα Ζαχαρέα: «Λύγισε» στον αέρα με το συγκλονιστικό βίντεο απ'το Κερατσίνι

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίου του Star αποτυπώνεται η στιγμή που το φορτηγό μπαίνει στον προαύλιο χώρο. Το κοριτσάκι είναι πεσμένο στο έδαφος. Κανείς μέχρι τη στιγμή εκείνη, δεν έχει διαπιστώσει αν το κορίτσι ζει και δε φαίνεται να έχει πιάσει τον σφυγμό της. 

Το φορτηγό μπήκε με την όπισθεν και σταμάτησε. Υπάλληλος πήγε στο θυρωρείο. Το φορτηγό κινήθηκε ξαφνικά προς τα εμπρός. Ο υπάλληλος πέρασε από δίπλα και βγήκε από το εργοστάσιο. Η κάμερα τον εντόπισε την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο. Γιατί έφυγε; Από ποιον πήρε εντολή να εγκαταλείψει τον χώρο τη στιγμή που το κορίτσι ήταν νεκρό;

Κερατσίνι: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με τον θάνατο της 8χρονης Όλγας

Ο πρώτος υπάλληλος που την εντόπισε σφηνωμένη κατέθεσε στις αρχές ότι του είπαν να φύγει στην αποθήκη, να κρυφτεί και μετά να πάει σπίτι του.

Στη συνέχεια το φορτηγό πάρκαρε. Ο οδηγός μπήκε στο θυρωρείο, όπου βρίσκεται το μπουτόν. Όταν βγήκε, η πόρτα ξαναέκλεισε σφηνώνοντας εκ νέου το κοριτσάκι. Δεν είχε δει ότι το κοριτσάκι ήταν πεσμένο στο έδαφος;

Κερατσίνι: Τι υποστηρίζει ο υπάλληλος για το δυστύχημα με την 8χρονη

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν έφθασαν οι αρχές είχαν εξαφανισθεί όλοι. Οι αστυνομικοί έψαχναν με φακούς να βρουν κάποιον. Τελικά συνελήφθησαν τρία άτομα, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θάνατος 8χρονης: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτει η οικογένεια της μικρής Όλγας

Μετά τη δημοσιοποίηση των συγκλονιστικών βίντεο, η οικογένεια του κοριτσιού θα κινηθεί νομικά. Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όχι μόνο γιατί έκλεισε η πόρτα και δε λειτουργούσε το φωτοκύτταρο, αλλά και για την αδιαφορία των υπαλλήλων από τη στιγμή που την εντόπισαν τη μικρή Όλγα σφηνωμένη.

Η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου- ρεπορτάζ Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου- ρεπορτάζ Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι δικοί της θα ζητήσουν άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών των υπαλλήλων. Στα βίντεο φαίνεται να μιλούν στα κινητά τους. Θέλουν να μάθουν με ποιους επικοινωνούσαν και τι τους είπαν. Πότε κάλεσαν το ΕΚΑΒ; Υπήρξε κλήση στην αστυνομία; Γιατί από τις καταθέσεις προκύπτει ότι τυχαία περνούσαν από εκεί και είδαν το περιστατικό.

Ακόμη, θα ζητήσουν βίντεο από το εσωτερικό του εργοστασίου για να διαπιστωθεί πόσα άτομα ήταν μέσα στον χώρο. Τον λόγο θα έχει στη συνέχεια ο Εισαγγελέας, ο οποίος θα εξετάσει το βίντεο και θα αποδοθούν οι ευθύνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top