Αρνητής γιατρός έκανε σεμινάρια κατά του εμβολίου σε εκκλησία της Αθήνας

Τι σύστηνε σε όσους είναι θετικοί στον ιό και σε όσους έχουν συμπτώματα

Οδηγίες για το πως να ξεπεράσουν τον κορωνοϊό με βιταμίνες και όχι έδωσε στους πιστούς ο αρνητής γιατρός που έκανε σεμινάρια κατά του εμβολίου σε εκκλησία της Αθήνας.

Μαγιορκίνης: «Στοιχεία για γενετική προδιάθεση στις νεότερες ηλικίες»

Το Star συνάντησε τον ιερέα της εκκλησίας που είχε προσκαλέσει τον γιατρό. Οι ιατρικές συμβουλές του αρνητή γιατρού -  για το πως μπορεί ο ιός να νικηθεί με βιταμίνη και ψευδάργυρο  - δόθηκαν και μέσω έγγραφων οδηγιών.

Τι συστήνει σε όσους είναι θετικοί στον ιό με πυρετό :

Θετικός στον covid με πυρετό

Βιταμίνη d3 για 7 ημέρες

Ψευδάργυρο  - 4 χάπια την ημέρα

Βιταμίνη c ανά 4 με 5 ώρες

Κουερσετινη 2 χάπια την ημέρα

Σε όσους έχουν συμπτώματα :

Προβιοτικά από την 3η  - 4η μέρα , ένα την ημέρα και συνέχιση μέχρι την 15η ημέρα

Αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος αποφυγής τότε από την αρχή των συμπτωμάτων λήψη μιας Ασπιρίνης 5000, τη ημέρα και για 20 ημέρες , διαφορετικά αντιπηκτική ένεσε με οδηγία γιατρού

Η Άννα Μαστοράκου  - αντιπρόεδρος πανελληνίου ιατρικού συλλόγου είπε «Δεν υπάρχουν στη νόσο covid μαγικές συνταγές , που να καλύπτουν το σύνολο περιστατικών και χρόνιων πασχόντων , είναι δυνητικά επικίνδυνες αυτές οι πρακτικές γιατί μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι καλύπτονται και τελικά να μην καλυφθούν.

Όλες οι θεραπευτικές εγγυήσεις έχουν να κάνουν με εκτίμηση γιατρού που θα εξετάσουν ασθενή και θα κρίνουν την κατάσταση».

Τα έγγραφα αυτά μας τα έδωσε ο ιερέας του ναού που προσκάλεσε τον αρνητή νευρολόγο να μιλήσει στο αρχονταρίκι της εκκλησίας παρουσία πιστών.

Κορωνοϊός: «Σταθεροποιείται αλλά σε υψηλά επίπεδα η πανδημία στην Ελλάδα»

O πατήρ Γεωργιος δηλώνει και εκείνος αρνητής του εμβολίου ενώ όπως υποστηρίζει ετοιμάζεται να κάνει και άλλες ομιλίες αυτή τη φορά με γιατρούς υπερ του εμβολίου.

Το Star μπήκε στο χώρο που γίνονται τα σεμινάρια.Την ίδια ώρα σε online κήρυγμα κατά του εμβολίου προχωρά ο αρνητής ιερέας και ψυχίατρος που έχει τεθεί σε αργία.Κρατώντας μια σύριγγα παρουσίασε μάλιστα τα ευρήματα γκάλοπ που πραγματοποίησε για τον εάν ο εμβολιασμός είναι θέμα πνευματικό και όχι ιατρικό.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top