Προπονητής τένις: «Αν είμαι παιδόφιλος, θέλω να θεραπευτώ»

Ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη - Διαψεύδει ότι είναι παιδόφιλος

Η στιγμή που ο προπονητής του τένις φτάνει στα δικαστήρια - Αλήθειες με τη Ζήνα

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί τι τον ώθησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με ανήλικα κορίτσια ζήτησε ο 33χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του. 

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για κακοποίηση μαθητριών

Σύμφωνα με τη Real News, ο προπονητής, ο οποίος μετά την απολογία του, οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε αίτημα στον ανακριτή, ώστε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστώσει και ο ίδιος αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου και να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει. 

Ο κατηγορούμενος προπονητής επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δηλώνοντας πως κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, όχι όμως για να διαπιστώσει αν είανι παιδόφιλος καθώς «ξέρει πως δεν είναι». 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών, αντίστοιχα.

Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητής τένις - «Έκανα ένα λάθος»

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια. Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Προπονητής τένις: Πώς αποπλανούσε τις αθλήτριές του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και φέρεται να αναφέρεται σε «λάθος» που έκανε, ζητώντας να πληρώσει «γι’ αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται».

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε στην εφημερίδα: 

Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο μαθητριών

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα. Τα δύο δεν υφίστανται ενώ η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από όταν αυτή ήταν στην ηλικία των 17 έως τα 21 της έτη, δεν ήταν προπονητής της και επομένως δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση. Δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top