Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητής τένις - «Έκανα ένα λάθος»

Tο παρασκήνιο της απολογίας του

Η στιγμή που ο προπονητής του τένις φτάνει στα δικαστήρια - Αλήθειες με τη Ζήνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Ο προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, όταν εκείνες ήταν ηλικίας 13 και 15 ετών.

Προπονητής τένις κατηγορείται για ασέλγεια - «Μιλούσε άσχημα στα παιδιά»

Προπονητής τένις: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ο 35χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει γι' αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Για τη μία κοπέλα είπε ότι διατηρούσε μαζί της σχέση από την ηλικία των 17 ετών έως τα 21 της, όμως δεν υπήρξε ποτέ προπονητής της, όπως είπε. Πρόσθεσε πως δεν ήταν ποτέ προπονητής της και πως δεν έχει κάνει κάτι κακό. 

Για τη δεύτερη κοπέλα είπε ότι είχε μια σχέση μαζί της όταν η ίδια είχε συμπληρώσει τα 14 της χρόνια. Όπως είπε, δεν την ήταν προπονητής της το επίμαχο διάστημα. 

Προπονητής τένις: Πώς αποπλανούσε τις αθλήτριές του

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική» ισχυρίστηκε ο συνήγορος του,  Χριστόδουλος Φίλιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top