Προπονητής τένις: Πώς αποπλανούσε τις αθλήτριές του

Απολογείται στο γραφείο του ανακριτή

Η στιγμή που ο προπονητής του τένις φτάνει στα δικαστήρια - Αλήθειες με τη Ζήνα

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 35χρονος προπονητή τένις, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικες αθλήτριές του. Το μεσημέρι έφτασε με χειροπέδες και χωρίς δικηγόρο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί. 

Δείτε το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γείτονές του δήλωσαν ότι συχνά έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του, όμως δεν είχαν υποψιαστεί ότι συνέβαινε κάτι κακό. 

Προπονητής τένις κατηγορείται για ασέλγεια - «Μιλούσε άσχημα στα παιδιά»

Η αστυνομία συνεχίζει πάντως τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος πολύ συχνά συνόδευε τους ανήλικους μαθητές του στο εξωτερικό για τη συμμετοχή σε τουρνουά. 

Προπονητής τένις: Πώς αποπλανούσε τις αθλήτριές του

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος δίδασκε σε ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια και καθημερινά ερχόταν σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. 

ο 35χρονος προπονητής

Ο 35χρονος προπονητής τένις

Φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε καλά ξενοδοχεία, προκειμένου να δελεάζει τις ανήλικες αθλήτριες, ενώ εκείνες ταξίδευαν μαζί του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά και παράλληλα τους υποσχόταν γρήγορη ανέλιξη.

Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο μαθητριών

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις πρώτες επαφές με τις ανήλικες αθλήτριες, τις καλούσε στο σπίτι του δήθεν για να γνωριστούν καλύτερα.

ο προπονητής τένις

Ο προπονητής τένις πηγαίνοντας στον ανακριτή για να απολογηθεί

Εκεί τους πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στην κουβέντα τους «εκμηστυρευόταν» τις ανάρμοστες σκέψεις του, ζητώντας από τα κοριτσάκια να μην πουν τίποτα σε κανέναν. 

Γονείς αθλητών αποκάλυψαν επίσης ότι συχνά μιλούσε άσχημα στα παιδιά και ότι κάποιοι γονείς αναγκάστηκαν να τα πάρουν από τον σύλλογο. 

Τους τελευταίους δύο μήνες ο 35χρονος είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας, καθώς δύο κορίτσια, 16 και 20 ετών σήμερα, τον κατήγγειλαν για βιασμό. 

Περιέγραψαν μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα πέρασαν στα χέρια του και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση.

Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή: «Είχε μια σχεσούλα με το ένα κορίτσι»

Οργή προκάλεσαν και τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του προπονητή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο γιος του είχε σχέση με τις μαθήτριες και πως έκανε… «μα@λ@κία».

«Ο γιος μου είναι αθώος. Δεν υπάρχει βιασμός, απλώς είχε μία σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω πόσο καιρό κράτησε, είχαν μία σχεσούλα» είπε ο πατέρας του στο Mega.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…», συνέχισε.

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει βιασμός και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της μαθήτριας, και απέδωσε τη δίωξη του γιου του στην οργή του πατέρα της που θέλει να τον τιμωρήσει γιατί, όπως είπε, είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν. 

«Δεν είπα ότι είναι αθώος, έκανε μια μ@@@@κια γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου και τα παιδιά στα ίσια του την έπεφταν. Αλλά ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top