Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος δικηγόρος στην Πάτρα

Συγκλονίζει η κόρη του

νοσοκομείο

Ένας ανεμβολίαστος δικηγόρος άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό στην Πάτρα. 

Ο 62χρονος δικηγόρος κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών μετά από μάχη που έδωσε με τον ιό. 

Κορωνοϊός: Αεροβάπτισμα στο δύο μηνών βρέφος που διασωληνώθηκε στην Πάτρα

Όπως είπε η κόρη του στην εφημερίδα «Γνώμη», η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε όταν μολύνθηκε από κορωνοϊό σε ένα μνημόσυνο στις 31 Οκτωβρίου, στο οποίο κόλλησαν άλλα 24 άτομα. Αρχικά ο γιατρός του χορήγησε αντιβίωση στο σπίτι, μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, οπότε και τα συμπτώματα έγιναν σοβαρά, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από τους παριστάμενους στην τελετή, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι στον οίκο του Θεού ο ιός δεν μεταδίδεται. Κάτι, που αποδείχθηκε εγκληματικά λανθασμένο», είπε.

Αρνήτρια του εμβολίου μήνυσε γιατρό γιατί δεν «εγγυήθηκε» για την υγεία της

Αυτή τη στιγμή δύο ακόμα από εκείνους που μολύνθηκαν δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ. 

«Εύχομαι κι ελπίζω ότι αυτοί έστω θα τα καταφέρουν, για να μην βιώσουν οι δικοί τους άνθρωποι τον τεράστιο πόνο που βιώνουμε εμείς», είπε η κόρη του δικηγόρου, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν ιδίως τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, είτε έχουν υποκείμενα νοσήματα είτε όχι, για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους.

Κορωνοϊός: «Έρχεται 5ο κύμα με νόσηση από εμβολιασμένους χωρίς ανοσία»

«Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος, ακολούθησε πιστά τις χριστιανικές αρχές του σ’ όλη τη διαδρομή της ζωής μέχρι και το τέλος. Υπηρετούσε επί σειρά ετών ως επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Οβρυάς. Δυστυχώς, δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είχε έναν φόβο, μήπως προδώσει την πίστη του και δεν το είχε κάνει - όμως έπαιρνε τα μέτρα προφύλαξης - παρά το γεγονός που εμείς του είχαμε επισημάνει τα οφέλη. Όμως, είχε έναν έντονο δισταγμό για τους κινδύνους. Εμάς, όμως, δεν μας απέτρεψε. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου είμαστε εμβολιασμένοι πλήρως και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν κολλήσαμε», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top