Αρνήτρια του εμβολίου μήνυσε γιατρό γιατί δεν «εγγυήθηκε» για την υγεία της

Απίστευτο περιστατικό σε εμβολιαστικό κέντρο των Φιλιατών

Το ρεπορτάζ της Μαίρης Τζώρα για την μήνυση 54χρονης σε γιατρό/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (18/11/21)

Μήνυση για εξύβριση υπέβαλε σε βάρος του γιατρού στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Φιλιατών μια γυναίκα, η οποία παρουσιάστηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολισμό και ζητούσε εγγυήσεις για την υγεία της.

Κορωνοϊός: «Έρχεται 5ο κύμα με νόσηση από εμβολιασμένους χωρίς ανοσία»

Ο γιατρός του εμβολιαστικού κέντρου Φιλιατών περιέγραψε στο Star και τη Δήμητρα Τζιότζιου όλα όσα διαδραματίστηκαν με την 54χρονη γυναίκα, η οποια είχε κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί. Υποστήριξε πως είναι αλλεργική και ζητούσε εγγυήσεις για πιθανές παρενέργειες που προκύπτουν από τον εμβολιασμό. Επίσης, τόνισε πως δεν είναι αντίθετη του εμβολίου.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: 5 νέα μέτρα για κορωνοϊό και εμβολιασμό!  

Η 54χρονη ήθελε να πάρει στα χέρια της το χαρτί που συμπλήρωνε ο γιατρός, ο οποίος της τόνισε πως πρόκειται για έγγραφο του νοσοκομείου. Της εξήγησε πως αν θέλει το συγκεκριμένο έγγραφο μπορεί να κάνει σχετική αίτηση στο νοσοκομείο και να το παραλάβει, εφόσον εμβολιαστεί. 

Τότε ακολούθησαν σκηνές παραλογισμού και η γυναίκα έφυγε από το κέντρο χωρίς να εμβολιαστεί. Στη συνέχεια, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση για εξύβριση εις βάρος του γιατρού. 

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα θα διαχωρίζονται σε εμβολιασμένους - ανεμβολίαστους

Ο γιατρός αρνείται πως συνέβησαν τα όσα περιγράφει η 54χρονη. Ο Σύλλογος εργαζομένων και η Διοίκηση του Νοσοκομείου επισημαίνουν τη δύσκολη κατάσταση της πανδημίας και δηλώνουν ότι δεν θα δεχθούν τη στοχοποίηση των γιατρών.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top